Hovedinnhold

Tiger arrestert for fyllekjøring

<p>UTE Å KJØRE IGJEN: Tiger Woods ble arrestert mandag morgen i Florida, mistenkt for å ha kjørt påvirket av rusmidler. Senere ble det hevdet at det var alkohol.</p>

UTE Å KJØRE IGJEN: Tiger Woods ble arrestert mandag morgen i Florida, mistenkt for å ha kjørt påvirket av rusmidler. Senere ble det hevdet at det var alkohol.

Foto: Lynne Sladky, AP
Tiger Woods (41) skal ifølge en rekke amerikanske nyhetskilder ha blitt arrestert for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand i Florida natt til mandag.

Denne saken handler om:

CNN tar imidlertid et forbehold når det gjelder – «under påvirket tilstand» – og skriver at det foreløpig er uvisst om Woods avla en positiv prøve på alkohol eller narkotika.

<p>TATT AV POLITIET: Dette bildet er tatt av sheriffens kontor i Palm Beach og viser Tiger Woods etter arrestasjonen mandag morgen lokal tid i Florida.</p>

TATT AV POLITIET: Dette bildet er tatt av sheriffens kontor i Palm Beach og viser Tiger Woods etter arrestasjonen mandag morgen lokal tid i Florida.

Foto:, AP

USA Today, ABC News og nettstedet for kjendisnyheter, TMZ, er blant nyhetsstedene som hevder at den tidligere suverene verdenseneren i golf ble arrestert av politiet i Jupiter i Florida mandag morgen lokal tid.

Ifølge CBS skal Tiger være bosatt i Jupiter.

Nyhetsstedene viser til offentlige arrestlogger.

I disse står det at Tiger Woods ble stoppet, mistenkt for å kjøre i bil i påvirket tilstand. Han skal angivelig ha vært påvirket av alkohol. USA Today skriver at Tiger Woods ble løslatt fra arresten i morges klokken 10.50 lokal tid. Det vil si mandag ettermiddag norsk tid.

The Guardian skriver at Tiger Woods ble stoppet nær sitt hjem, men at andre omstendigheter rundt kjøreturen ikke er kjent. Det er ventet at offentligheten får tilgang til politirapporten tirsdag.

Leste du denne for fire dager siden? Tiger: Ser lyst på fremtiden etter ryggoperasjon nummer fire

For en uke siden skrev han på sin egen hjemmeside at han er innstilt på å komme tilbake på golfbanen, selv om han har slitt med ryggproblemer.

Han ble operert 19. april. Det er ikke ventet at han vil kunne spille golf i 2017, selv om om inngrepet blir beskrevet som vellykket.

– Jeg har ikke følt meg så bra på flere år. Jeg har ikke ord for å beskrive hvor godt det føles å slippe smertene, skrev Woods i sitt blogginnlegg.

Og tilføyde:

– Akkurat nå har jeg fullt fokus på rehabiliteringen, og jeg gjør det legene har bedt meg om. Jeg tar en dag av gangen. Når det er sagt: Jeg vil spille profesjonell golf igjen.

Tiger Woods, som har vunnet 14 majorturneringer i karrieren, spilte siste gang 3. februar. Det var i Dubai. Han trakk seg etter å ha gått første runde på 73 slag. Han har bare spilt 19 internasjonale turneringer etter at han gjennomgikk sin første ryggoperasjon 31. mars 2014, skriver ESPN.

Han  vant sin siste majorturnering i 2008. Det var U.S. Open.

Bildet av den skjeggete Tiger Woods, kledd i det som ser ut til å være en hvit t-skjorte, er tatt av The Palm Beach County Sheriff's Office og distribuert til nyhetsbyrået AP.

Talsperson Kristin Rightler ved det lokale politiet i Jupiter bekrefter overfor CNN at golflegenden ble arrestert «rundt klokken tre» mandag morgen, mistenkt og deretter siktet for å ha kjørt i påvirket tilstand. 

<p>BEDRE TIDER: Tiger Woods og hans daværende kone, svenske Elin Nordegren, under en NBA-finale i Florida sommeren 2009.</p>

BEDRE TIDER: Tiger Woods og hans daværende kone, svenske Elin Nordegren, under en NBA-finale i Florida sommeren 2009.

Foto: Hans Deryk, Reuters

Arrestasjonen blir også bekreftet på politiets hjemmeside. Tiger Woods ble løslatt uten kausjon.

Tiger Woods karriere på golfbanen har stort sett bestått av nedturer siden han kjørte inn i et tre på sin egen eiendom i 2009. Det viste seg at årsaken til Tigers villmannskjøring var en heftig krangel mellom ham og hans daværende kone, svenske Elin Nordegren.

Bakgrunn: Tigers kone snakker ut om skilsmissen

Etter hvert kom det frem at Tiger Woods hadde vært utro mot Nordegren ved flere anledninger, og med flere kvinner. Dette skjedde i kjølvannet av at Tiger Woods hadde vært satt ut av spill på grunn av en kneoperasjon.

Nordegren og Woods hadde da vært gift i fem år. Etter bruddet med Elin Nordegren var Tiger Woods borte fra golfbanen i fire måneder.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport