Hovedinnhold

Slik får du snart se Suzann Pettersen

«Tutta» kaster klærne i sportsmagasin

NY OPPLEVELSE: Suzann Pettersen er en av 27 utøvere som kaster klærne i et sportsmagasin. - En ny opplevelse, sier golfstjernen. Foto: Mohd Rasfan, AFP, PN2
NY OPPLEVELSE: Suzann Pettersen er en av 27 utøvere som kaster klærne i et sportsmagasin. - En ny opplevelse, sier golfstjernen. Foto: Mohd Rasfan, AFP, PN2
(VG Nett) Golfstjernen Suzann Pettersen (31) er en av 27 utøvere som er forespurt om å stille opp naken i ESPN Body Issue.

Denne saken handler om:

Bladet kommer i salg i USA 13. juli.

- Det er en stor ære for Suzann å bli forespurt om å stille opp i dette, noe flere av verdens største idrettsstjerner har gjort før henne. ESPN er verdens største sportsmediekanal, og gir årlig ut magasinet «The Body Issue», der de legger fokus på forskjellige idrettsutøveres nakne kropper og former, skriver hennes manager Kevin C. Skabo i en pressemelding.

Han skriver videre at Pettersen syntes det var spennende og ærefullt å kunne si ja da ESPN meldte at hun var en av 27 idrettsstjerner de ønsket å ha med i årets utgave.

Pettersen selv skriver på Twitter dette om å være med i bladet:

«Jeg antar at nyheten er kommet ut. Ja! Jeg er en av utøverne i ESPNs body issue. Det var en annerledes opplevelse, men en ære å bli spurt».

I tillegg til Suzann Pettersen vil profiler som blant annet Carmelita Jeter (friidrett), Daniela Hantuchova (tennis), Abby Wambach (fotball), Carlos Bocanegra (fotball) og Walter Dix (friidrett) bli avbildet uten klær i sommernummeret.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport