Hovedinnhold

Skarpnord vant Norwegian Challenge

VANT NORWEGIAN CHALLENGE: Marianne Skarpnord vant fredag Norwegian Challenge. Her er golfspilleren under Dubai Ladies Masters i 2010. Foto: Afp/ Karim Sahib
VANT NORWEGIAN CHALLENGE: Marianne Skarpnord vant fredag Norwegian Challenge. Her er golfspilleren under Dubai Ladies Masters i 2010. Foto: Afp/ Karim Sahib
Marianne Skarpnord gikk til topp i golfturneringen Ladies Norwegian Challenge på Hauger fredag.

Denne saken handler om:

26-åringen fra Sarpsborg startet fredagens finalerunde tre slag foran svenske Camilla Lennarth. Til tross for en finalerunde på 73 slag vant hun med fem slag foran den svenske amatøren Daniela Holmqvist.

- Jeg er veldig fornøyd. Jeg hadde ikke spilt på en god stund foran denne turneringen så jeg visste ikke helt hvor jeg sto, sa Skarpnord.

Hun la grunnlaget for seieren med en 66 runde torsdag. Onsdag og fredag gikk hun runden på 73 slag og endte på 212 totalt. Skarpnord kunne innkassere 40.000 kroner for seieren.

- Jeg spilte ok, men puttingen stemte best den andre dagen. På finalerunden spilte jeg godt på de første fem hullene og puttet godt på de fem siste hullene. Det som skjedde imellom er det ingen vits å snakke om, sa Skarpnord.

Hun fikk birdie på hull en og fem, mens det ble dobbeltbogey på det sjette og på det niende hullet etter en dropp. Hun fikk en bogey på hull nummer ti, mens det ble en birdie på det nest siste hullet.

Skarpnords neste turnering blir Irish Open i Killeen Castle 3.-5. august.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport