Hovedinnhold

Opptur for Tiger Woods i PGA-mesterskapet

NÅ SER DET BEDRE UT: Tiger Woods spilte godt på første dag av PGA-mesterskapet. Foto: Getty Images/AFP
NÅ SER DET BEDRE UT: Tiger Woods spilte godt på første dag av PGA-mesterskapet. Foto: Getty Images/AFP
Tiger Woods har slitt på golfbanen i det siste, men fikk en liten opptur med en god åpningsrunde i PGA-mesterskapet torsdag.

Denne saken handler om:

Woods fikk sitt dårligste resultat på PGA-touren noensinne i WGC-turneringen sist helg, men torsdag åpnet han med en 71-runde. Han klarte en birdie på 18. hull, som gjorde at han endte ett slag under par. Totalt hadde verdenseneren fire birdier og tre bogeyer.

- Jeg fikk en god start og følte at jeg kunne klare en runde på 60-tallet, men det skjedde ikke. Jeg bommet med et par slag, men det var fint å klare en birdie på siste hull og komme seg under par, sa Woods.

LES OGSÅ:Ny nordmann satser mot PGA-touren

- Jeg spilte for bra til ikke å komme under par. Det ville ha vært veldig skuffende og frustrerende hvis jeg endte på par slik som jeg spilte i dag, fortalte amerikaneren.

Woods har hatt en tung sesong etter at han tok seg en lang pause fra golfbanen i kjølvannet av utroskapsskandalen som ble kjent i november i fjor. Han kan også bli vraket til Ryder Cup om han ikke får orden på svingen.

Tåke førte til at starten på årets PGA-mesterskap ble utsatt i tre timer, og åpningsrunden ble ikke ferdigspilt på grunn av mørke.

Bubba Watson, Francesco Molinari, Matt Kuchar, Ernie Els og Nick Watney var best av spillerne som fikk fullført sin runde. De ligger fire slag under par.

PGA-mesterskapet er årets fjerde og siste majorturnering. Woods har vunnet 14 majortitler i karrieren. Han jakter Jack Nicklaus' rekord på 18 majortitler.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport