Hovedinnhold

- Elin besøkte Tiger på avvenning

FINNER SAMMEN IGJEN? Elin Nordegren skal ha et håp om å redde ekteskapet med Tiger Woods. Foto: Reuters
FINNER SAMMEN IGJEN? Elin Nordegren skal ha et håp om å redde ekteskapet med Tiger Woods. Foto: Reuters
(VG Nett) Svenske Elin Nordegren (30) skal ha besøkt Tiger Woods (34) på sexavvenningsklinikken i USA, og samtidig ha bestemt seg for å forsøke å redde ekteskapet.

Denne saken handler om:

Det var forrige uke nettstedet radaronline.com meldte at Tiger Woods skal ha lagt seg inn på en sexavvenningsklinikk i Hattiesburg, Mississippi.

VGD:Diskutér golf her!

Nå skriver flere kjendisnettsteder i USA at Woods' kone Elin Nordegren forrige uke tilbrakte fem dager på besøk hos golfstjernen på klinikken.

Woods skal ha skrevet seg inn på et seks uker langt behandlingsprogram i romjulen. US Weekly skriver at det var Nordegren og Woods' agenter som presset golfstjernen til å gjennomgå avvenningsprogrammet på seks uker.

Les også:- Tiger behandles for sexavhengighet

En del av opplegget skal gå ut på at Woods skal fortelle alt om sin utroskap til Nordegren. En rekke kvinner har stått fram de siste månedene og hevdet de har hatt sex med amerikaneren.

Radaronline.com skriver nå at svenske Elin Nordegren skal være innstilt på å forsøke å redde ekteskapet for barnas skyld. Hun skal ikke bære giftering for øyeblikket. Også Woods skal ha et håp om at familien skal fungere som før etter oppholdet på klinikken.

Les også:Full forvirring rundt Tiger Woods-krasjet

- Elin vil ha et solid familieliv. Hun opplevde selv at foreldrene ble skilt, og ønsker ikke at det samme skal skje hennes barn, sier en kilde til People.

- Tiger vil tilbake til livet som golfstjerne med store sponsoravtaler. Han vil bli sett som en god familiemann, sier kilden til magasinet.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport