Hovedinnhold

EM-sølvjenta Tonje Angelsen floppet i OL

MISSET: Tonje Angelsen fikk det ikke til i kvalifiseringen og var langt fra OL-finale i høyde. Foto: Heiko Junge, NTB Scanpix
MISSET: Tonje Angelsen fikk det ikke til i kvalifiseringen og var langt fra OL-finale i høyde. Foto: Heiko Junge, NTB Scanpix
Tonje Angelsen (22) var ikke i nærheten av sitt beste under OL i London. Hun røk ut etter et bestehopp på 1,85 meter under høydekvalifiseringen i OL torsdag.

Denne saken handler om:

Hun tok åpningshøyden 1,80 i første forsøk, men så møtte hun motstand allerede på neste kvalifiseringshøyde. Hun måtte ha tre forsøk på å gå over den høyden.

Deretter fulgte tre raske og nokså klare riv på 1,90. Det plasserte henne som nummer 28 av 34 utøvere.

Angelsen slo gjennom med sølv under EM i Helsingfors tidligere i sommer. Da gikk hun over 1,97 meter. Etter EM har det ikke stemt for trønderjenta.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Friidrett

Se neste 5 fra Friidrett