Hovedinnhold

Kjæresteparet tok kongepokalene

... men nektet å posere for fotografene

HOLDT AVSTAND: Kjæresteparet Andreas Thorkildsen og Christina Vukicevic holdt god avstand under utdelingen av kongepokalene. Foto: Erlend Aas / Scanpix
HOLDT AVSTAND: Kjæresteparet Andreas Thorkildsen og Christina Vukicevic holdt god avstand under utdelingen av kongepokalene. Foto: Erlend Aas / Scanpix
Samboerne Andreas Thorkildsen og Christina Vukicevic kan pynte leiligheten med to kongepokaler etter helgens NM i friidrett.

Det 19-årige supertalentet Christina Vukicevic perset med tre hundredeler i motvind, da hun løp inn til 13,48 på 100 meter hekk lørdag. Dermed ble det karrierens første kongepokal.

- Nei, dette var virkelig en stor overraskelse. Jeg hadde ikke tatt på meg tøy som passet en gang, for jeg var helt sikker på at noen andre enn meg som kom til å få denne pokalen. Både sleggekasteren Mona Holm og hinderløperen Karoline Bjerkeli Grøvdal rangerte jeg bedre enn meg selv. Derfor hadde jeg på ingen måte hjertebank før utdelingen. Jeg satt rolig på tribunen og ventet på hvem det skulle bli av dem jeg hadde som favoritter, sier Christina Vukicevic til NTB.

Kjæresten Andreas Thorkildsen (24) kastet spydet 85,02 meter i sitt tredje og siste kast søndag. Med det tok han sin tredje kongepokal.

Poserte ikke sammen

Under søndagens utdeling av kongepokalene nektet de to å posere sammen for fotografene.

NTB skriver at de to knapt nok ville stå ved siden av hverandre på seierspallen etter at de fikk pokalene. Å få de to til å klemme var helt umulig - og mange skal ha ha kalt det en ørliten skandale.

Andreas Thorkildsen snakker ikke til mediene om privatlivet sitt, men i VG Helg for en drøy uke siden bekreftet Christina Vukicevic for første gang at de to er samboere.

Etter Vukicevic sitt gulløp lørdag, gikk hun opp på tribunen til Andreas Thorkildsen. Fotografer snudde linsene mot de to - og Thorkildsen svarte med å vise fingeren.

VISTE FINGER`N: Andreas Thorkildsen på lørdag. Foto: Erlend Aas / Scanpix
VISTE FINGER`N: Andreas Thorkildsen på lørdag. Foto: Erlend Aas / Scanpix

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Friidrett

Se neste 5 fra Friidrett