Ezinnes spektakulære trappehopp sett av millioner

Sprinteren Ezinne Okparaebos (27) heftige klyv i trappene under trening i Sør-Afrika er sett av over fem millioner på Facebook.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Økten fant sted på lørdag og dagen etter delte 27-åringen det på sin Facebook-side. Reaksjonene har ikke latt vente på seg.

«Jeg er overbevist om at hun er en superhelt», «Er det en kenguru utkledd som menneske?» og «For en legende!» er noen av kommentarene hun har fått på filmen.

– Jeg tenkte ikke over at det var spektakulært, men folk synes det er helt sykt. Så sier de at de skal prøve selv, og det er jo gøy, sier OL-håpet og ler.

Leste du denne? Ezinne forteller om Rio-planen sin

Trappetreningen er en fast del av Norges raskeste kvinnes spensttreninger.

Okparaebo er for tiden på et tre-ukers treningsopphold i Sør-Afrika. Om åtte måneder kommer sesongens store høydepunkt, OL i Brasil.

– Jeg startet grunntreningen på et høyere nivå enn jeg har gjort tidligere, så jeg er i rute. Jeg er veldig optimistisk, og har et godt grunnlag frem mot OL, forteller hun.

Les også: Ezinne vraket av Olympiatoppen

Før OL er planen å delta på tre stevner. Innendørs-VM i mars er foreløpig ikke en del av disse planene, men sprintdronningen sier at de kan endres på.

– Hvis jeg løper fort, kan VM bli aktuelt, men det ser ikke sånn ut per dags dato, sier Okparaebo til VG.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder