Hovedinnhold

Du får likevel se Bislett Games på TV

PÅ TV: Du kan se Andreas Thorkildsen og de andre utøverne på NRK under Bislett Games. Her fra Bislett i 2009. Foto: Markus Aarstad, VG
PÅ TV: Du kan se Andreas Thorkildsen og de andre utøverne på NRK under Bislett Games. Her fra Bislett i 2009. Foto: Markus Aarstad, VG
(VG Nett) Årets Bislett Games-sending på NRK blir ikke stoppet av streiken.

Daglig leder i Bislett Alliansen Rune Stenersen bekrefter overfor VG Nett at NRK kan produsere TV-sendingen til tross for politistreiken.

På grunn av politistreiken har rikskanalen ikke fått tillatelse til å stenge Bislettgata for trafikk, som er nødvendig for å få på plass alt produksjonsutstyret som skal brukes til å lage TV-sendingen som skal overføres til 159 land.

Nå er det i orden.

- Jeg har akkurat fått fysisk skiltvedtak for alle våre arrangementer. Vi har fått stengt Bislettgata for TV-produksjon slik at vi skal kunne kjøre arrangementet fullt ut som planlagt, sier Rune Stenersen til VG Nett.

Han uttalte mandag at mangel på TV-produksjon kunne bety slutten på Bislett Games og at man ikke ville hatt økonomi til å komme tilbake.

- Alt er i orden. Jeg tok inn igjen to døgn uten søvn på et kvarter her. Det hjelper å få sånne beskjeder, sier han.

Bislett Games ser på NRK 1 torsdag fra klokken 19:45.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Friidrett

Se neste 5 fra Friidrett