Hovedinnhold

Campbell-Brown aksepterer midlertidig utestengelse

UTESTENGT: Veronica Campbell-Brown utestenges fra konkurranser mens dopingssaken mot henne etterforskes. Foto: AP
UTESTENGT: Veronica Campbell-Brown utestenges fra konkurranser mens dopingssaken mot henne etterforskes. Foto: AP
Sprinteren Veronica Campbell-Brown som har avgitt en positiv dopingprøve, aksepterer at hun blir utestengt inntil videre.

Da det ble kjent at hun hadde avlevert en positiv prøve på den vanndrivende stoffet lasix, slo det ned som en bombe på Jamaica, der hun er nesten like kjent og avholdt som Usain Bolt.

Nå kommer saken hennes til å gå videre i systemet. Både A- og B-prøven er positive. Hun blir utestengt fra trening og konkurranser, og det har Campbell-Brown akseptert, fordi saken må undersøkes på en skikkelig måte.

Det var etter det internasjonale stevnet Kingson Invitational 4. mai at Campbell-Brown avga den positive prøven. Hun vant 100 meteren i dette stevnet med 11,01 sekund, men nå kan det bli lenge til 31-åringen får konkurrere igjen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Friidrett

Se neste 5 fra Friidrett