Hovedinnhold

Bolt til VG: - Jeg er singel, men jobber med saken

(VG Nett) Usain Bolt (26) er i Norge for tredje gang. Han skryter av landet og bekrefter at han er på kjærestejakt.

Verdens raskeste mann er på plass i Oslo igjen og for tredje år på rad skal han delta i Bislett Games.

- Nå vil jeg bare sove. Men det er alltid morsomt å være i Oslo, jeg liker meg her. Det er derfor jeg kommer tilbake hvert år, sier Usain Bolt til VG.

Han smilte og sang mens han ble fotfulgt av et stort pressekorps og ivrige autografjegere. Vel inne på Flytoget åpnet han for noen eksklusive intervjuer.

- Aldri sint

På torsdag løper han 200 meter på Bislett og han har mye å revangere etter tapet på 100 meteren mot Justin Gatlin (31) i Roma forrige uke. Amerikaneren kom nylig tilbake etter en fire års dopingdom.

I GODT HUMØR: Usain Bolt lot seg intervjue av noen få medier på Flytoget på vei til Oslo sentrum. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix
I GODT HUMØR: Usain Bolt lot seg intervjue av noen få medier på Flytoget på vei til Oslo sentrum. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix


Blir du sint av å tape mot en som har jukset?

- Nei, jeg blir aldri sint. Man kan ikke vinne hvert løp. Man må lære å tape for å lære og vinne. For meg så er det bare sånn, helt ærlig, at jeg noen ganger kommer til å tape også, forklarer Bolt til VG.

- Jeg har tapt for Asafa (Powell) og vunnet OL samme året. Jeg har to måneder på å forberede meg til VM i Moskva, forteller jamaicaneren.

Singel superstjerne

Han understreker at skaden han har slitt med ikke er noe problem og at helt sikkert stiller til start på torsdag.

- Det er jeg 100 prosent sikker på at jeg gjør, ja. Nå skal jeg jobbe for komme tilbake i toppform, sier han.

De tidligere årene har Bolt tatt seg tid til mer enn trening og konkurranse i løpet av norgesbesøkene. Han har vært DJ på flere utesteder og danset med norske jenter. Sprinteren smiler på spørsmålet om han har kjæreste.

- Nei, jeg er singel. Men jeg jobber med saken, bekrefter superstjernen og flirer.Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Friidrett

Se neste 5 fra Friidrett