Hovedinnhold

- Ville kjøpe Storbæk

UT OG INN: Vålerenga hentet i dag Jarl Andre Storbæk, mens Steffen Iversen sannsynligvis er på vei ut døra. Foto: Scanpix
UT OG INN: Vålerenga hentet i dag Jarl Andre Storbæk, mens Steffen Iversen sannsynligvis er på vei ut døra. Foto: Scanpix
Desperate etter venstrebeinte spillere, forsøkte Vålerenga å hente Jarl André Storbæk før overgangsvinduet lukket seg.

Denne saken handler om:Det er avisen Østlendingen som skriver dette i dag.

Ham-Kam svarte imidlertid et kontant nei på henvendelsen som tikket rett i forkant av overgangsstoppen den 1. september.

Kjetil Rekdal utelukker ikke at Oslo-klubben vil forsøke å hente venstrebacken én gang til.

- Vi har allerede prøvd en gang, og det er godt mulig vi prøver igjen. Vi har fulgt med Jarl André lenge, og han er en meget god spiller med kvaliteter som gjør at han kan spille overalt i forsvaret, sier VIF-treneren.

- Slike spillere blir bare viktigere og viktigere med det tette kampprogrammet klubbene etter hvert har, legger han til.

Forhandlinger

Storbæks kontrakt utløper etter neste sesong. Det øker sjansene for at hedmarkingene kan komme til å selge 27-åringen. Men ikke for enhver pris.

- Vi selger ham ikke for tre millioner. Det bør nok være det dobbelte, sier Ståle Solbakken.

Hovedpersonen selv var ikke kjent med interessen, og sier til avisen at han kun fokuserer på sine oppgaver for Ham-Kam ut sesongen. Forhandlinger om ny kontrakt vil heller ikke starte før årets seks siste kamper er unnagjort.

PS! Vålerenga endte i stedet opp med å hente Tommy Stenersen fra Stabæk. Han skrev under på en avtale som binder ham til Oslo-klubben ut sesongen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball