Hovedinnhold

Vålerenga takker nei til fem mill. for Mos

HET: Mustafa Abdellaoue gjorde seg ettertraktet etter den gode innsatsen i Tromsø-trøya. Her fra 4-2-seieren over Stabæk i fjor. Foto: Bjørn S. Delebekk, VG
HET: Mustafa Abdellaoue gjorde seg ettertraktet etter den gode innsatsen i Tromsø-trøya. Her fra 4-2-seieren over Stabæk i fjor. Foto: Bjørn S. Delebekk, VG
FC København ønsker Mustafa Abdellaoue, men Vålerenga vil ikke selge.

Denne saken handler om:

Av Marius G. Vik

Mustafa Abdellaoue overgikk alles forventninger da han i fjor hamret inn 17 mål som utleiesoldat i Tromsø.

Med bare ett år igjen av kontrakten er 23-åringen en av Norges heteste salgsobjekter, og stadig flere klubber har meldt sin interesse for Vålerenga-spissen.

Før jul fikk Vålerenga konkrete bud på 23-åringen fra Tromsø (to millioner) og danske Odense (fire millioner). I jula kom det inn en langt større aktør.

Kan gå for riktig pris

Etter det VG vet har FC København de siste dagene vært i dialog med Oslo-laget for å hente Mos til den danske hovedstaden. Det danske storlaget har lagt inn et bud på om lag fem millioner kroner for lillebror Abdellaoue, men Vålerenga takket nei også til dette budet.

Trener Martin Andresen vil ikke kommentere VGs opplysninger, men innrømmer at alle spillere er til salgs for riktig pris.

- Vi må selvsagt høre på alle de budene som måtte komme inn på våre spillere, men akkurat nå foreligger det ikke noe bud på noen av våre spillere som vi vil akseptere.

Ikke overrasket

Hovedpersonen selv ønsker ikke å kommentere FCK-interessen, men er ikke overrasket over at han er ettertraktet.

- Det er naturlig at klubber er interesserte etter det som skjedde i fjor, men dette tar min agent tar seg av, sier Mos til VG.

Spillerens agent, Stig Lillejord, innrømmer at det er stor interesse lillebror Abdellaoue.

- Vedrørende FCK og andre klubber så har jeg ingen kommentar til det, men selvfølgelig har det vært klubber som har kontaktet meg om Mos på bakgrunn av det han leverte i fjor, sier Lillejord.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball