Hovedinnhold

Tiet om korsbåndskade

«Panser-Hagen» er redd for å miste cupfinalen

Vålerengas knallharde midtstopper Erik Hagen (27) har i høst spilt 12 obligatoriske kamper med ødelagt korsbånd - og holdt kjeft om skaden.

Denne saken handler om:

Nå krysser «Panser-Hagen» fingrene for at det sterkt oppbandasjerte venstrekneet skal holde i de to gjenværende serieomgangene også.

- Hvis ikke, så ryker cupfinalen, og den vil jeg for all del ha med meg, sier Hagen til VG.

Umiddelbart etter cupfinalen legger han seg på operasjonsbordet på Volvat-klinikken i Oslo, der lege Erik Rosenlund skal gjøre de nødvendige inngrep. Blir en full korsbånd operasjon nødvendig, så frykter Hagen at hele vårsesongen kan ryke.

- Så vidt jeg forstår, henger korsbåndet bare så vidt sammen. Og jeg får store smerter dersom kneet kommer i skikkelig strekk, sier Erik.

Skaden pådro han seg allerede 24. juli, i bortekampen mot Stabæk. Siden den gang har Erik Hagen spilt ni seriekamper og tre cupkamper. Noen med relativt store smerter.

- Men jeg har ikke gått av banen på grunn av det. Smertene har vært til å leve med, sier hardhausen fra Veme ved Hønefoss.

- Hvorfor har du holdt kjeft om skaden din?

- Jeg liker ikke at det blir oppstyr om sånt. Men det er jo selvfølgelig noen som har visst om det. Blant annet det medisinske støtteapparatet vårt og trener Kjetil Rekdal.

- Har Rekdal visst hvor alvorlig skaden er?

- Ja. Men det er jo ikke 100 prosent sikkert at jeg må ha en full korsbåndoperasjon. Det finnes visstnok et håp om at skaden kan leges ved å fjerne noe inne i kneet som ligger og sperrer for korsbåndet, sier Erik Hagen forhåpningsfullt.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball