Hovedinnhold

Storbæk på vei til Vålerenga

Klubbene enige om kjøpesum

(VG Nett) Alt tyder på at Ham-Kams Jarl André Storbæk blir Vålerenga-spiller etter at klubbene har kommet til enighet om overgangssummen.

Denne saken handler om:

IKKE SIGNERT: Jarl Andre Storbæk blir trolig Vålerenga-spiller om ikke lenge. Foto: Scanpix
IKKE SIGNERT: Jarl Andre Storbæk blir trolig Vålerenga-spiller om ikke lenge. Foto: Scanpix
Ham-Kam og Vålerenga har fremforhandlet en avtale som gir Hedmark-klubben én sum når avtalen signeres, og mulighet for ytterligere to avdrag senere.

De to neste trinnene i avtalen utløses ifølge Vålerenga-direkter Kjetil Siem i forhold til hvor lenge venstrebacken er i klubben,og ikke ved antall spilte kamper. Siem vil ikke kommentere overgangssummen.

- Vi har ikke noe problem med å offentliggjøre overgangssummen, men det får være opp til Ham-Kam å uttale seg om det, sier Siem til VG Nett.

Ikke signert

Jarl André Storbæk er ikke formelt Vålerenga-spiller ennå. Først må han sette seg ned og bli enig med klubben om sin personlige kontrakt.

- Vi skulle hatt et møte i formiddag, men det har blitt avlyst. Ingen ting er signert ennå, sier Siem.

Vålerenga har lenge ønsket seg backen, og forsøkte å hente ham før overgangsvinduet lukket seg på sensommeren i år.

På det tidspunktet slet Ham-Kam i nedrykkssumpen, og takket kontant nei til henvendelsen fra Vålerenga.

- Vi har allerede prøvd en gang, og det er godt mulig vi prøver igjen. Vi har fulgt med Jarl André lenge, og han er en meget god spiller med kvaliteter som gjør at han kan spille overalt i forsvaret, sa VIF-trener Kjetil Rekdal til VG Nett den gangen.

Nå ser det ut til at bestrebelsene endelig kan lykkes.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball