Hovedinnhold

L.A. Galaxy-spiller til Vålerenga

HENTET TIL VIF: Chad Barrett i en kamp for Los Angeles Galaxy mot D.C. United 18.mars i år. Foto: Afp/ Victor Decolongon
HENTET TIL VIF: Chad Barrett i en kamp for Los Angeles Galaxy mot D.C. United 18.mars i år. Foto: Afp/ Victor Decolongon
Amerikaneren Chad Barrett (27) leies ut fra Los Angeles Galaxy til Vålerenga for resten av sesongen.

Denne saken handler om:

Den hurtige 27-åringen har scoret åtte mål på 45 kamper for Galaxy og erstatter Marcus Pedersen, som nettopp har avsluttet sitt leieopphold i Oslo-klubben.

Vålerenga bekrefter overgangen på sitt nettsted og opplyser at de har sikret seg opsjon på kjøp av spissen.

- Barrett er en rask spiss som er flink til å komme til sjanser. Han er veldig profesjonell, og vi mener at han fortsatt har et utviklingspotensial. Etter hvert tar vi en vurdering på om vi skal kjøpe ham, sier manager Martin Andresen til vif-fotball.no.

- Chad var her en uke tidligere i sommer, og vi fikk et veldig godt inntrykk av ham. Han er et godt tilskudd til spillergruppa og en vinnertype med amerikanske holdninger som vi trenger, legger Andresen til.

Foreløpig er det usikkert om Barrett blir klar til fredagens eliteseriekamp mot Haugesund. Vålerenga jobber på spreng med å få alle papirer og tillatelser klar i tide.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball