Hovedinnhold

I kveld vil Fellah lære av Zlatan

MØTER IDOLET: Mohammed Fellah er Barcelona-fan og har respekt for klubbens stjernespillere. I kveld får han selv bryne seg på dem. Foto: Bjørn S. Delebekk, VG/Scanpix
MØTER IDOLET: Mohammed Fellah er Barcelona-fan og har respekt for klubbens stjernespillere. I kveld får han selv bryne seg på dem. Foto: Bjørn S. Delebekk, VG/Scanpix
(VG Nett) Mohammed Fellah gleder seg til å møte stjernespillere han hittil bare har sett og beundret på TV.

Denne saken handler om:

- Vi har sett dem på TV, og der er de jo helt fantastiske. Når man møter dem i virkeligheten, blir det ekstra gøy. Vi vet ikke helt hvor vi står i forhold til dem, men det blir det gøy å finne ut, sier han til Vålerengas TV-kanal.

VG LIVE:Barcelona-kampen kan du følge LIVE her fra 19.00!

VG Nett-leser:
Blir bitter, fordi jeg har betalt 600 kroner for å se Barca. Ja, greit, Enga får bra motstand, men for 600 kr, så forventer jeg å få se Messi, Villa, Iniesta, Xavi, Pedro, Puyol og Busquets.
Diskutér her!

Vil se detaljer

Klokka 19.00 i kveld marsjerer Vålerenga-spillerne ut på ei sannsynligvis vært våt Ullevaal-matte. På motsatt banehalvdel vil Zlatan stå i front, foran andre stjerner som Bojan, Keita og Milito.

Da tar Fellah på seg elevrollen.

- De fleste av dem som kommer er jo verdensklassespillere, og det blir spennende å møte dem. Ikke minst for å se hvor gode de er, og hvordan man får tak i dem. Jeg er spent på hvor gode de er med ball og uten ball og å se de små detaljene de gjør, sier unggutten, som er svoren Barcelona-fan.

Les også:Zlatan kommer til Ullevaal

Tolv timer i Norge

Barcelona er kun på snarvisitt i Norge. Ved tolv-tiden i dag landet Pep Guardiolas menn på Gardermoen. Rundt klokka to i dag møter de pressen i Oslo, før kampforberedelsene tar til.

Og så snart kampen er ferdigspilt, reiser spanjolene til flyplassen igjen, for å ta fatt på sin Asia-tur.

Men først skal Vålerenga slås.

- Barca kriger jo ikke, og det gjør heller ikke vi. Vi skal spille langs bakken og ha det gøy, sier Fellah.

Her er troppen som nå er på norsk jord:

Jose Manuel Pinto
Ruben Miño
Adriano
Armando Lozano
Benja Martinez
Bojan Krkic
Albert Dalmau
Edu Oriol
Zlatan Ibrahimovic
Ilie Sanchez
Jonathan Dos Santos
Jonathan Soriano
Seydou Keita
Marti Riverola
Maxwell
Gabriel Milito
Marc Muniesa
Manuel Agudo Durán "Nolito"
Sergi Gómez
Sergi Roberto
Cristian Tello

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball