Hovedinnhold

Her møter han Messi - hentes til Vålerenga

TIL OSLO: Chibuzor Okonkwo, som her er noe på etterskudd i duell mot Lionel Messi under OL i 2008, er på vei til Vålerenga. Foto: AFP
TIL OSLO: Chibuzor Okonkwo, som her er noe på etterskudd i duell mot Lionel Messi under OL i 2008, er på vei til Vålerenga. Foto: AFP
LA MANGA (VG Nett) Alt tyder på at den nigerianske landslagsspilleren Chibuzor Okonkwo (23) blir Vålerengas neste signering.

Denne saken handler om:

Som VG meldte i går, blir en nigeriansk landlagsspiller snart klar for Oslo-laget. Spilleren det dreier seg om, er høyrebacken Chibuzor Okonkwo.

Etter det VG Nett vet kom 23-åringen til Oslo i dag, samme dag som Vålerenga returnerer fra La Manga. Den medisinske testen er allerede gjennomført, og nigerianeren vil trene med Oslo-laget i neste uke mens man parallelt jobber med de personlige betingelsene, i tillegg til at man skal bli enig med den nigerianske klubben Heartland om en overgangssum.

Les også:  Marcus Pedersen: - Ønsker meg ut igjen en gang 

Okonkwo er Nigerias faste høyreback, og spilte regelmessig for laget som tok sølv i OL i 2008.

Nigerianeren vil bli Martin Andresens tredje signering i løpet av de siste dagene. Tidligere denne uken ble Marcus Pedersen klar for Oslo-laget, dagen etter at venstreback Joachim Thomassen også hadde satt sin signatur på Vålerenga-kontrakten.

Okonkwo kommer fra klubben Heartland, som for tiden befinner seg på en 14. plass i den nigerianske toppdivisjonen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball