Hovedinnhold

Fredheim Holm klar for Aalborg

FULL KONTROLL: Vålerengas kaptein Daniel Fredheim Holm har lenge vært ettertraktet av andre klubber. Nå kan Frankrike bli neste stopp. Foto: Bjørn S. Delebekk
FULL KONTROLL: Vålerengas kaptein Daniel Fredheim Holm har lenge vært ettertraktet av andre klubber. Nå kan Frankrike bli neste stopp. Foto: Bjørn S. Delebekk
(VG Nett) Daniel Fredheim Holm forlater Vålerenga i sommerpausen til fordel for danske Aalborg.

Denne saken handler om:

Fredheim Holm presenteres som AaB-spiller på en pressekonferanse torsdag ettermiddag, melder TV 2. Overgangen bekreftes på Vålerenga sin hjemmeside.

VG Nett-leser:
«Daniel er en høyst middelmådig spiller»
Diskutèr overgangen her!

Midtbanespilleren har skrevet under på en 4-årskontrakt med den danske klubben.

- Trengte nye utfordringer

Fredheim Holm har ikke lagt skjul på at han har ønsket å prøve seg i utlandet. Det er en av årsakene til at han nå forlater Oslo-laget.

VIF best uten Daniel? Les Aslâns blogg her!

- Først og fremst føler jeg at jeg trenger noe nytt. Jeg har vært her i seks år og opplevd mye morsomt og mye bra, forklarer Fredheim Holm overfor VIF TV.

- Daniel sto fritt til å skrive kontrakt med en annen klubb, da det kun var seks måneder igjen av kontrakten hans med VIF. Daniel valgte å gjøre det og ønsket å bytte klubb med en gang. Det får han, sier VIFs sportsdirektør Truls Haakonsen til NTB.

Gjenforenes med Wæhler

Aalborg er ikke den eneste klubben som har vært ute etter Trosterud-guttens underskrift. Han har vært sterkt ønsket av Jørn Andersens Mainz. Den franske klubben Toulouse har også vist interesse for VIF-spilleren.

VIF får en viss kompensasjon for overgangen. Men på bakgrunn av kontraktslutt i høst, gir ikke salget det helt store.

Fredheim Holm kom til Vålerenga fra Skeid før 2004-sesongen. Han ble seriemester med Oslo-klubben i 2005 og cupmester tre år senere.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball