Hovedinnhold

Ettertraktede Larsen valgte Vålerenga

FORTSTERKER: Martin Andresen og André Bergdølmo har signert en ny forsvarsspiller i Simon Larsen (innfelt). Her beskuer de en Vålerenga-kamp på La Manga i februar. Foto: Daniel Sannum Lauten, VG og Vindbjart.no
FORTSTERKER: Martin Andresen og André Bergdølmo har signert en ny forsvarsspiller i Simon Larsen (innfelt). Her beskuer de en Vålerenga-kamp på La Manga i februar. Foto: Daniel Sannum Lauten, VG og Vindbjart.no
(VG Nett) Han har vært het blant de største norske klubbene i vinter. I dag valgte Simon Larsen (23) Vålerenga.

Denne saken handler om:

Forsvarsspilleren kommer fra Vindbjart i 2. divisjon, og har signert en kontrakt ut 2014-sesongen, melder Vålerengas offisielle hjemmeside.

Flere klubber har vært interessert i Larsen i vinter, som var på prøvespill hos Start. I tillegg meldte regjerende mester Molde sin interesse, og Rosenborg skal også ha hatt spilleren på blokka.

- Vi har selv sett Simon og han er en spiller som vi er sikker på at vil ta nivået i Vålerenga ganske raskt. Som spiller har han egenskaper vi ser etter og han kan spille både midtstopper og høyreback, sier Martin Andresen til vif-fotball.no.

VG Nett-leser:
Må vel si at jeg ikke liker dette. 23 år, klubben rykket ned til 4(?) div. Altså skal denne personen inn i forsvaret til et lag som skal kjempe om medalje?
Diskuter med andre her!

Larsen, som har blitt sammenlignet med Rune Bratseth som spillertype, sier han trengte tid på å velge ny klubb. Han håper å spille seg inn på VIFs førstelag.

- Jeg har spilt mest midtstopper i Vindbjart, men har også prøvd meg litt på backen i det siste og føler jeg takler den posisjonen godt også. Jeg tror det bare er positivt for mitt vedkommende at jeg kan bekle flere roller, sier Larsen.

Larsen skal for øvrig kombinere mastergrad på BI med spill for hovedstadsklubben.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball