Hovedinnhold

Endelig VIF-spiller

Storbæk undertegnet fireårsavtale i dag

UT OG INN: Vålerenga hentet i dag Jarl Andre Storbæk, mens Steffen Iversen sannsynligvis er på vei ut døra. Foto: Scanpix
UT OG INN: Vålerenga hentet i dag Jarl Andre Storbæk, mens Steffen Iversen sannsynligvis er på vei ut døra. Foto: Scanpix
Jarl André Storbæk (27) skrev i dag under for Vålerenga på klubbkontorene på Valle.

Denne saken handler om:


Ham-Kam spilleren kan benyttes på begge backene, og Vålerenga forsøkte først å hente ham rett før overgangsvinduet stengte.

De lyktes ikke da, men i formiddag ble avtalen formelt underskrevet.

- Alt er i orden. Jeg ser på dette som en sportslig utvikling som spiller, og får forhåpentilgvis muligheten til å spille fotball på et høyere internasjonalt nivå, sier Jarl Andre Storbæk til VG Nett.

- Inntrykket jeg har fått av klubben er veldig positivt, og jeg føler at jeg blir satset på, legger han til.

Norge-aktuell

Hans signatur på en fireårig lang avtale, sikrer ham sannsynligvis både spill i Champions League og landslagsspill. Åge Hareide er som kjent en stor beundrer av hedmarkingens kvaliteter.

- Det er ikke akkurat overflod av gode backer på Norge nå?

- Det tenker jeg ikke på nå. Det er ikke jeg som tar ut laget, svarer han.

Med Storbæk på plass, er Vålerenga godt beskodd på backplassen foran Royal League. David Brocken forlater klubben, mens Tom Henning Hovi har slitt med store skadeproblemer i år. Også Thomas Holm og Freddy Dos Santos har fungert som backvikarer i år.

- Kostet mye

Vålerenga betaler en rimelig saftig overgangssum for å få spilleren nå, mens summen vil stige etter et bestemt antall kamper.

Avisen Østlendingen mener å vite at summen ligger på rundt fem millioner kroner.

- Vi har ikke noe problem med å offentliggjøre overgangssummen, men det får være opp til Ham-Kam å uttale seg om det, sa Siem til VG Nett for to dager siden.

- De fikk mye penger for meg, men det er opp til klubben å opplyse om det, sier Storbæk som tilbrakte fire år i Raufoss før han kom til Ham-Kam.

Nå fortsetter fotballeventyret med samboeren på flyttelasset til hovedstaden.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball