Hovedinnhold

Fotballspiller utvist for penis-piercing

Eliteseriedommer Sælen til VG Nett: - Burde gitt gult kort

(VG Nett) Her blir fotballspilleren belønnet med rødt kort - for å ha piercing i penis under en kamp.

Denne saken handler om:

Kapteinen for reservelaget til australske Old Hill Wanderes, Aaron Eccleston (28), ble søndag tildelt det som må være karrierens merkeligste røde kort, ifølge fotballbloggen Off The Post.

VGTV: Se den utrolige utvisningen her!

Utvisningen skjedde etter at Eccleston ble truffet i kunstverket etter en duell, og ble liggende nede med store smerter. Han reiste etter hvert seg og gikk til støtteapparatet for å motta behandling. Spilleren dro ned shortsen for å sjekke at alt sto bra til - og med det eksponerte han underlivet.

Det så dommeren - og tok affære. I situasjonen, som er filmet av en amatørfotograf som har tillatt VGTV å publisere klippet, ser man dommeren henviser Eccleston inn i garderoben for å få selv ta en titt på underlivs-piercingen.

Noen få sekunder etter kommer de to ut - og dommeren drar opp det røde kortet. Old Hill Wanderers-spilleren slår oppgitt ut med armene, og går vekk fra banen.

- Jeg kan ikke tro det! sier spilleren, mens dommeren etter å ha diskutert utvisningen med treneren til klubben, blåser i gang kampen igjen.

- Dette skal jeg klage på. Du kan ikke bare se på penisen min! kan man høre spilleren sier i videoen.

Ville gitt gult kort

Dommer i eliteserien, Kjetil Sælen, bryter ut i latter når VG Nett forteller om den bisarre utvisningen.

- Denne var ny. Men det er for så vidt riktig av dommeren å reagere. Hvis en spiller bærer på utsmykninger som er til skade for seg selv eller andre, skal han få en advarsel, sier Sælen lattermild.

Men han mener dommeren burde holdt seg for god til å vise ut spilleren.

- Det hadde holdt med et gult kort, og gitt spilleren en mulighet til å fjerne piercingen for så å returnere til banen, sier Sælen.

- Hvordan ville du reagert?

- Jeg ville gitt gult kort. Jeg har ingen interesse av å se utstyret til eliteserie-spillerne, sier Sælen smilende.

Beklager

I en pressemelding på klubbens hjemmeside, beklages reaksjonene på den spesielle situasjonen.

- Old Hill Wanderers har forståelse for utvisningen. Vi beklager overfor dommeren den negative oppmerksomheten som følge av hendelsen, skriver klubben, som for øvrig rett etter kampslutt betegnet hendelsen som «en av de mest bisarre utvisningene i fotballens historie».

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball