Hovedinnhold

Her blir Tysklands trener fersket i busespising

BUSEMANN: Joachim Löw synes å være den mest kroppsfikserte treneren i årets VM. Foto:
BUSEMANN: Joachim Löw synes å være den mest kroppsfikserte treneren i årets VM. Foto:
(VG Nett) Den tyske landslagstreneren Joachim Löw graver etter gull fra trenerbenken - i egen nese.

Denne saken handler om:

Det later til at Joachim Löw (50) rent glemte at tv-kameraene fanger opp det meste da han tok til å grave ut buser fra egen nese på trenerbenken under lørdagens oppvisning i åttedelsfinalen mot England. Da sidemannen snudde seg, forsøkte Löw å gjemme unna busen i et par sekunder før han på snedig vis snek den vesle klumpen inn i munnen.

Se videoen av Löws busespising her.

Löw kan dog trøste seg med at det noe utradisjonelle måltidet neppe medfører varige men. Ifølge Miklos Degré, professor emeritus i mikrobiologi, er ikke Löws tidsfordriv på sidelinjen særlig farlig:

- Å spise buser er ikke sunt, men det er heller ikke farlig. Det er litt usmakelig kanskje, men han tar neppe skade av det. Buser inneholder de samme bakteriene som du allerede har i deg, dessuten ødelegges de nok så snart de når magesekken, sier han.

VG Nett-leser:
Skadelig er det ikkje, så kos deg med måltidet;)
Er busespising ekkelt? Diskuter her.

Det er ikke første gang Löw tas i å gjøre snodige ting på sidelinjen. Treneren er tidligere blitt observert i å sniffe på egen svettelukt.

Se video av denne episoden her.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball