Hovedinnhold

Ribéry kan trolig glemme Real

Sexskandale ødelegger for fransk fotballstjerne

HER JOBBER HUN: Den prostituerte jenta som Ribéry hadde kontakt med skal angivelig ha jobbet på Café Zaman i Paris. Foto: AFP, AP
HER JOBBER HUN: Den prostituerte jenta som Ribéry hadde kontakt med skal angivelig ha jobbet på Café Zaman i Paris. Foto: AFP, AP
Franck Ribérys mulige innblanding i en prostitusjonsskandale gjør en overgang til Real Madrid svært uaktuell.

Denne saken handler om:

Det skriver den velinformerte spanske sportsavisen Marca tirsdag.

Bayern München-stjernen Franck Ribéry (27) har i avhør innrømmet at han hadde kontakt med en prostituert jente. Men han hevder at han ikke visste at hun var mindreårig.

Det sier en jurist tilknyttet etterforskningen til nyhetsbyrået AFP.

I forrige uke ble de to franske landslagsspillerne Ribéry og Sidney Govou (30) brakt inn til avhør av politiet. To andre landslagsspillere skal også være involvert i saken, men de vil ikke bli avhørt før senere.

Jobbet på nattklubb

Sexkjøpet skal angivelig ha foregått på nattklubben Café Zaman som ligger langs paradegaten Champs-Élysées i Paris. Ifølge flere medier skal den prostituerte være mindreårig.

Den seksuelle lavalder i Frankrike er 15 år. Ribéry er gift og har to barn.

Dersom Ribéry finnes skyldig kan han få en fengselsstraff på opp til tre år. I tillegg kommer en bot på cirka 350.000 kroner.

Koblet til Real Madrid

Senest i sommer ble det rapportert at Ribéry skal ha et svært anstrengt forhold til den genierklerte Bayern-manageren Louis van Gaal.

Nå kan den franske landslagstjernen derimot se langt etter en overgang til storlaget. Nyheten om Ribérys sexkjøp faller ikke i god jord hos toppene i Real Madrid.

Real har vært på jakt etter Ribéry en god stund. Men klubben har fått iskalde føtter nå som prostitusjonsskandalen rulles opp i Frankrike.

(VG Nett/NTB)

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball