Hovedinnhold

Tromsø-spillere i slåsskamp på trening

KAMPHANER: Sead Ramovic og Helge Haugen fikk problemer med å kontrollere sitt eget sinne på fredagens Tromsø-trening. De to røk sammen i en solid nevekamp etter en situasjon under five-a-side-trening. Foto: Scanpix
KAMPHANER: Sead Ramovic og Helge Haugen fikk problemer med å kontrollere sitt eget sinne på fredagens Tromsø-trening. De to røk sammen i en solid nevekamp etter en situasjon under five-a-side-trening. Foto: Scanpix
(VG NETT) Ingen av de to Tromsø-spillerne Sead Ramovic og Helge Haugen klarte å kontrollere sinnet på treningsfeltet fredag.

Denne saken handler om:

Foranledningen til slagsmålet var ifølge Bladet Tromsø at Sigurd Rushfeldt fikk sette inn en retur fra Ramovic upresset. Ramovic skrek ut sin frustrasjon overfor Haugen, som ikke lot til å være spesielt enig i kritikken.

Det ble ikke bare med munnbruken for de to Tromsø-profilene. Sinnet tok fullstendig ovehånd, og Ramovic og Haugen barket sammen i nevekamp. De rakk begge å få inn flere slag før lagkameratene og støtteapparatet rakk å få kamphanene fra hverandre og roet gemyttene.

Har skværet opp

- Dette er helt uproblematisk, og spillerne har skværet opp seg imellom. Denne saken er vi ferdige med nå, sier assistenttrener Agnar Christensen til Bladet Tromsø.

Det var han som ledet økten, og hadde på forhånd bedt spillerne om å ta det rolig, siden det var den siste økten etter en tøff treningsuke for Tromsø.

Slik gikk det ikke.

- De kranglet om en ball, der Sead mener at Helge burde ha fulgt løpet. Det er slikt som skjer på en fotballtrening, der det ofte kan bli noen opphetede situasjoner, mener Christensen.

Assistenttreneren og de to kamphanene hadde en samtale etter episoden.

- Jeg sa ikke noe annet til dem enn at de bare må telle til ti, og roe seg ned. De tok hverandre i hånden og det var det hele, sier Christensen.

- Ikke noe å bry seg om

Både Haugen og Ramovic tar selvkritikk etter det som skjedde.

- Uansett hva som skjer skal vi ikke skylde på at vi er slitne. Ting som dette skal ikke skje, og vi må klare å kontrollere oss bedre. Men denne saken er vi ferdige med, sier Haugen til Bladet Tromsø.

- Slike ting skjer i kampens hete når vi begge ønsker å vinne hver ball. Dette var ikke noe å bry seg om, mener Ramovic.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball