Hovedinnhold

- Skal jeg kappe av meg hånden?

Koppinen knust etter Europa-exit

FORBANNET: Tromsøs Miika Koppinen (innfelt) mener Athletic Bilbao aldri skulle hatt straffe i kveldens kamp på Alfheim. Foto: Scanpix
FORBANNET: Tromsøs Miika Koppinen (innfelt) mener Athletic Bilbao aldri skulle hatt straffe i kveldens kamp på Alfheim. Foto: Scanpix
TROMSØ (VGNett) (TIL-Athletic Bilbao 1-1, 3-4 sammenlagt) Miika Koppinen var langt nede etter at hans hands førte til straffesparket som sendte Athletic Bilbao til det lukrative gruppespillet i Europa League.

Denne saken handler om:


Les også:Her klikker det for Ramovic - igjen

- Ballen treffer meg først i hofta, og så er den såvidt borti hånden. Dommeren gjør ingenting, men så vinker linjemannen som står på motsatt side. Han kan umulig se mye, tordner Koppinen.

VG LIVE:Les fyldig referat fra e-cupdramaet her!

Det harde, men ufarlige, skuddet traff den finske midtstopperen i kroppen og delvis i hånden.

- Jeg har hånden inntil kroppen, og holder den i ro. Hva skal jeg gjøre - kappe av meg hånden? spør Koppinen retorisk.

VG Nett-leser:
- Det var det, veldig veldig synd, og sykt lite fortjent. Håpet virkelig at TIL skulle klare dette...
Diskutér!

Lover å reise seg

- Det er ubeskrivelig tungt nå, sukker midtstopperen etter at drømmen om spill i selve Europa League røk med en hårsbredd.

VG Børsen:Se Koppinens 2009-statistikk her!

TIL har også gått på et forsmeldelig cuptap mot Vålerenga og tapt terreng i serien de siste ukene. Koppinen lover at de skal klare å reise seg etter nedturene.

- Vi har lov til å være skuffet i kveld. Men som profesjonelle fotballspillere er det vår plikt å reise oss opp igjen. Man vinner og taper mange kamper i løpet av en karriere. På søndag skal vi være klare til kamp igjen, lover Koppinen.

Spesial:VG Nett følger Europa League

Da venter Fredrikstad i en kamp TIL bør vinne for å ikke blande seg inn bunnstriden i Tippeligaen.

Les også:- Nordlie er i Fredrikstad

Ingen sympati for Ramovic

Tross det generelle sinnet over dommerinnsatsen fra Tromsøleiren, får ikke keeper Sead Ramovic sympati for sin frustrasjonsmarkering på overtid.

- Han løper 30-40 meter og bør ha tid til å tenke seg om da, selv om det neppe har noe å si for kamputfallet så sent, konstaterer lagkamerat Morten Moldskred.

Moldskred selv har imponert stort i de to kampene mot Bilbao, og vedgir at han i en alder av 29 fremdeles håper på spill på et høyere nivå.

- Man har selvfølgelig lyst til å prøve noe nytt, sier han til VG Nett.

Alt om fotball:Sjekk VG Netts fotballforside

På spørsmål om han vet om det er konkret interesse for han, smiler hurtigtoget lurt.

- Det får dere spørre min agent Stig Lillejord om, svarer han.

VG LIVE: Se alle Eliteserie-kamper direkte resten av sesongen.
Bestill her!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball