Hovedinnhold

Ramovic: - Verre enn en jente

Tromsø-spillere raser etter omdiskutert rødt kort

SØR ARENA (VG Nett) (Start-Tromsø 3-1) Tromsø-keeper Sead Ramovic raser mot Bernt Hulskers opptreden og mener spissen på egenhånd sørget for at Tore Reginiussen ble utvist.

Denne saken handler om:

Reginiussen ble utvist etter at Hulsker gikk i bakken da han var på vei igjennom Tromsø-forsvaret etter 67 minutters spill.

VG LIVE:Se alle høydepunktene fra kampen her!

- Tore var mye raskere og var foran Hulsker. Når han faller, løper han jo rett til dommeren og sier at Reginiussen skal ha rødt kort. Sånn gjør man bare ikke. Vi i Tromsø gjør hvertfall ikke sånn. Vi vet hvor grensen går, sier Ramovic til VG Nett.

- Dårlig dømt

Stopperen var ingen blid mann etter oppgjøret, men forholdt seg forholdsvis rolig. Han avviser at det var straffespark.

- Jeg vet ikke hva jeg skal si. Det var i hvert fall ikke rødt kort. Det er en løpsduell, og jeg er jo foran han. Hvorfor skal jeg rive han ned, spør Reginiussen. Det er rett og slett dårlig dømt, sier Reginiussen til VG Nett.

(Saken fortsetter under bildet)

RASER: Tromsø-spillerne var uenige med dommer Brage Sandemoen. Foto: Scanpix
RASER: Tromsø-spillerne var uenige med dommer Brage Sandemoen. Foto: Scanpix


- Jeg slår ikke

Like etterpå var Tromsø-keeperen borte hos Start-spissen. Det endte med at Hulsker gikk i bakken, og at keeperen fikk gult kort.

VG LIVE:Se alle rundes scoringer her!

Bare vås, mener Ramovic.

- Jeg slår ikke spillere. Det er jo bare tull.Jeg plukket han på nesa, og han falt som en.... jeg vet ikke hva. Jeg har ikke ord. Det var jo verre enn en jente. En stor skam, tordner den bosniske keeperen til VG Nett.

VG Nett-leser:
Utvisningen av Reginiussen er noe av det merkligste jeg har sett. Skulder mot skulder = rødt?Diskuter!

IRRITERT: Sead Ramovic viser med kroppsspråket hva han mener om Bernt Hulsker (sittende). Christer Kleiven er tilskuer. Foto: Scanpix
IRRITERT: Sead Ramovic viser med kroppsspråket hva han mener om Bernt Hulsker (sittende). Christer Kleiven er tilskuer. Foto: Scanpix

Bernt Hulsker selv er ikke sikker på om det var utvisning, men mener han var foran Reginiussen i det han gikk i bakken.

- Jeg var foran, og når jeg da går i bakken regner jeg med at det må være frispark og dermed kort. Jeg skal ikke si det sikkert, for jeg har jo ikke sett tv-bildene.

Om situasjonen med Ramovic sier han følgende:

- Jeg har ikke noen forklaring på det, men de høye herrer i TV 2 har vel mye på tape, så de får avgjøre hva som er rett i den situasjonen, konkluderer Hulsker.

Høgmo: - Så det ikke

Tromsø-trener Per Mathias Høgmo var en slagen mann etter tapet, men ville ikke si så mye om utvisningen.

- Tore sier selv han er først på ball. Jeg ser det ikke, så for meg er det umulig å si noe om den situasjonen. Vi ligger jo under 1-3 på det tidspunktet så jeg vet ikke om det er så utslagsgivende for resultatet at Tore blir utvist, sier Høgmo til VG Nett.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball