Hovedinnhold

Høgmo slutter etter sesongen

SLUTT: Per-Mathias Høgmo, her på TIL-trening med Hans Nordbye og kompani før i år, gir seg. Foto: Øyvind Sivertsen
SLUTT: Per-Mathias Høgmo, her på TIL-trening med Hans Nordbye og kompani før i år, gir seg. Foto: Øyvind Sivertsen
(VG Nett) Per-Mathias Høgmo er ferdig i Tromsø etter årets sesong.

Denne saken handler om:

Det ble, slik VG Nett meldte mandag ettermiddag, offentliggjort på en pressekonferanse klokken 13.

- Per-Mathias har gjort en formidabel jobb for oss i fire år, sier styreleder Bjørn Nilsen på pressekonferansen ifølge lokalavisen itromso.no.

- Jeg har hatt fire fantastiske år. Men nå har jeg funnet ut at det er nok. Jeg føler vi har fått utrette mye med TIL disse årene, sier Høgmo selv.

Ifølge Nordlys har treneren varslet at han nå vil konsentrere seg om doktorgraden han jobber med på Universitet i Tromsø, i tillegg til styrevervene han har i Bakehuset og Litteraturhuset.

Det er ikke klart hvem som tar over TIL når Høgmo fratrer. Assistenttrener Agnar Christensens kontrakt utløper også etter sesongen. Trolig er han med i vurderingen når en erstatter skal finnes.

Høgmo har ledet TIL med stort hell de siste årene, og klubben ønsket å forlenge avtalen med ham. I årets sesong har laget imidlertid ikke tatt flere poeng enn 27 på 18 kamper, hvilket gir en 9. plass på en jevn eliteserietabell.

En snau time tidligere mandag ble Tromsø trukket ut til hjemmekamp i semifinalen i cupen, med Molde som motstander. I tillegg skal laget ut i play off mot Partizan Beograd i Europa League.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball