Hovedinnhold

Deila skjelte ut egne spillere

(VG Nett) Ronny Deila kalte sine egne spillere for feige etter at Strømsgodset tapte nok en kamp på bortebane.

Denne saken handler om:

Strømsgodset fortsetter tapsrekka på bortebane - laget har ikke vunnet en eneste kamp borte i år. I kveld ledet de til pause på Alfheim, men heller ikke denne gangen holdt det hele veien.

- Vi fortjener ikke bedre heller. Vi spiller feigt og dårlig, sa en svært skuffet trener Ronny Deila etter kampen.

VG LIVESe referat og klipp fra kampen her!

- Vi taper med ett mål hele tiden, og klarer aldri å snu kampene til vår fordel. Det dreier seg om å stå fram, gi litt faen og gå rett på. Det hjelper ikke å begynne å løpe når det står 2-1, sa han.

- Viser at vi kan

Deila mener kampen på Alfheim var et skritt tilbake for laget.

- Vi gjør overhodet ingen god kamp. Vi kan ikke vente med å spille fotball til vi ligger under 1-2. Når vi først prøver å spille, så viser vi at vi kan det, sier han til VG Nett.

VG LIVE!Se alle høydepunktene fra Tromsø - Strømsgodset!

Ni cornere uten utbytte og få sjanser får heller ikke akkurat smilet fram hos Godset-treneren. Nå må treneren ta grep for å få bukt med bortebane-spøkelset.

- Hjemme føler de seg trygge og har publikum i ryggen. Det gjelder å lære seg å takle spill på bortebane, og slike kamper som dette bør de lære av, sier han. Med overgangsvinduet på vei opp, mener Deila det kan være på tide å kalle tilbake noen av spillerne som er på utlån.

- Vi trenger alle mann med oss videre inn i høstsesongen, og bør vel helst forsterke. Men det er nok låneavtaler vi må se på, sier han til VG Nett.

VG LIVE!Se alle rundens scoringer her!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball