Hovedinnhold

Tottenham med fjerde strake seier: – Jeg er stolt av spillerne

FJERDE STRAKE LIGA-SEIER: Tottenhams Kieran Trippier, Mousa Dembele og Dele Alli feirer seieren over Watford i dag.
FJERDE STRAKE LIGA-SEIER: Tottenhams Kieran Trippier, Mousa Dembele og Dele Alli feirer seieren over Watford i dag. Foto: Tim Ireland, Ap
  • Send en melding til
Tottenham-manager Mauricio Pochettino var svært godt fornøyd med sine spillere etter 1-0-seieren over Watford.

Denne saken handler om:

– Jeg føler meg veldig stolt over spillerne. Vi er i en god posisjon i ligaen nå, men vår filosofi fra starten av sesongen har vært å ta steg for steg. Vi er en veldig ung spillertropp, så det er viktig å holde det gående, sa han ifølge BBC.

På en dag hvor storscorer Harry Kane og de andre Tottenham-angriperne ikke fant veien til nettmaskene, sto høyreback Kieran Trippier fram og sikret 1-0-seier over Watford.

Les også: Fansen forlot stadion før helsvart Liverpool-periode

Etterlyser effektivitet

Seieren gjør at Pochettinos lag holder følge med Leicester. Ranieris menn topper tabellen med 53 poeng, mens Tottenham med seier over Watford har 48.

– Vi må være forsiktige og alltid jobbe på samme måte. I fotball kan du aldri stoppe. Du trenger alltid å forbedre deg. Vi må fortsatt bli mer kliniske, vi skapte mange sjanser i dag, men vi må score mer, sa Pochettino.

Alli serverte

Tottenhams unggutt Dele Alli har fått sitt gjennombrudd denne sesongen. Etter en skade forrige seriekamp, startet 19-åringen på benken mot Watford, men han entret White Hart Lane-matta etter 61 minutter. Bare fire minutter senere serverte han Trippier, som satte inn seiersmålet.

Tottenham drar til Manchester neste serierunde for å møte Manchester City i det som blir en helt avgjørende kamp for begge lag for å holde følge med Leicester.

Watford ligger på tiendeplass med 33 poeng.

Les også: Tottenham-sjefen tror på seriegull etter spinnvill avslutning

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball