Hovedinnhold

VGs oddstips: PSG tar ligacupen på alvor

PSG: Trener Laurent Blanc og PSG satser på ligacupen. I kveld spilles kvartfinale i Bordeaux, og det er ingen retur. Foto: Reuters
PSG: Trener Laurent Blanc og PSG satser på ligacupen. I kveld spilles kvartfinale i Bordeaux, og det er ingen retur. Foto: Reuters
Det spilles drøssevis med cupkamper i Europa i kveld. Vi foreslår spill på Paris Saint-Germain.

Denne saken handler om:

Et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping

Ligacupen er den minst gjeve av de franske cupene. Men PSG-trener Laurent Blanc har uttalt et mål om å vinne både ligaen og en av cupene denne sesongen, intet mindre.

Her kan du levere VGs spillforslag, eller sette opp ditt eget

En kikk på troppen til kveldens kamp i Bordeaux later til at han mener alvor. Nå kan det selvfølgelig hende at noen mindre faste spillere får prøve seg. Men alle stjerner som Thiago Silva (f), Edinson Cavani (a) og Zlatan Ibrahimovic (a) er med. Dessuten så er Marco Verratti (mb) tilbake i troppen.

PSG vant 2-1 borte mot Ajaccio på en halvbra dag lørdag - den første ligamatchen etter jul.

Bordeaux er til daglig 16 poeng bak gjestene i Ligue 1. Og røk 0-2 i den tilsvarende seriekampen i september. Skuffet med 0-1-hjemmetap for Toulouse i vårsesongens første kamp i helgen.

Maxime Poundje (f) soner. Og Marc Planus (f), Cheick Diabate (a) og Jussie (a) er skadet. De to sistnevnte er lagets beste avsluttere denne sesongen.

Borteoddsen er spilt ned fra 1.68 til 1.55 i løpet av tirsdag. Kampen har spillestopp kl 20.55.

Av kveldens mer langskuddorienterte oddsspill så peker FA-cupomkampene med Preston til 2.25 og Wigan til 2.35 seg ut. Begge disse oppgjørene har spillestopp kl.20.40

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball