Hovedinnhold

Ronaldo får støtte av sjefen: – Jeg ville brent hendene for ham

• Her er søndagens oddstips

Spekulasjonene stormer rundt Cristiano Ronaldo etter at han ble beskyldt for skattesvindel. Nå får superstjernen støtte fra sin egen landslagssjef.
Et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping

– Jeg har kjent Ronaldo i mange år. Jeg var hans siste trener i Portugal, da han bare var 18 år, sier Portugal-trener Fernando Santos ifølge ESPN.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

Ronaldo beskyldes for ha unndratt 14,7 millioner euro i skatt. Dette skal være grunnen til at han angivelig ønsker å forlate Real Madrid og Spania til fordel for Manchester United eller PSG.

– Jeg ville brent hendene mine – og det er noe jeg sjelden gjør – for karakteren og integriteten til Cristiano, både som mann og som idrettsutøver, sier Santos.

Lest dette? Foreslår fotball-endringer: Kamper kan vare i 60 minutter

Kan dette være sant? Fotballryktene får du her:

Under lørdagens pressekonferanse i forkant av Portugals åpningskamp i prøve-VM mot Mexico, måtte landslagstreneren til slutt be pressen om å slutte å stille spørsmål om Ronaldo:

– Dette er siste ord om Cristiano. Jeg er sikker på at alle vil stille det samme spørsmålet, men vi representerer Portugal og skal spille mot Mexico i morgen.

Les mer: Frir til Ronaldo etter overgangsrykter

Lagkamerat: – Ronaldo er motivert

Spanske og internasjonale medier har kokt over av Ronaldo-stoff etter at den portugisiske avisen A Bola hevdet at portugiseren er så rasende og frustrert over anklagene om skattefusk at han vil forlate Spania.

Gamleklubben Sporting har fridd til Ronaldo på sosiale medier, og spilleren kobles sterkere og sterkere til PSG og Manchester United.

Les mer: Stjernetalentene du må se opp for i sommer

Til tross for spekulasjonene tror André Silva, Ronaldos lagkamerat på det portugisiske landslaget, at stjernen klarer å fokusere på prøve-VM i Russland.

– Ronaldo er motivert. Det jeg kan se, er at han tar turneringen svært seriøst, er fullstendig dedikert til treningen, og tenker på neste kamp mot Mexico, sier Silva ifølge The Guardian.

Husk å følge VGs oddstipsside Tipster på Facebook og Twitter.

Foreløpig er dette Ronaldos eneste offentlige kommentar til påstandene om skattesvindel:

VGs tips: Portugal-seier

Søndag spiller Portugal sin første kamp i prøve-VM. Motstander er Mexico.

For mange er dette en nærmest ubetydelig turnering. Men ikke for Cristiano Ronaldo. Real Madrid-stjernen er lidenskapelig opptatt av alt som kan kravle og gå av trofeer, og dette har han aldri vunnet før. Han har med seg flere profilerte lagkamerater: Patricio (k), Pepe (f), Gomes (mb) og Silva (a) er alle med her. 

Mexico har også noen profiler, spesielt Hernández (a), men 1,90 i odds for Portugal-seier ser fint ut i våre øyne. Derfor anbefaler vi dette spillet. Spillestopp er klokken 16.55.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball