Hovedinnhold

Conte med syrlig Chelsea-stikk: – Jeg er en katastrofe

• Her er mandagens oddstips

MISFORNØYD: Antonio Conte er ikke fornøyd med handlingskraften han får på overgangsmarkedet.
MISFORNØYD: Antonio Conte er ikke fornøyd med handlingskraften han får på overgangsmarkedet. Foto: Justin Tallis, AFP
Chelsea-manager Antonio Conte (48) er åpenbart ikke fornøyd med klubbens overgangspolitikk.

Denne saken handler om:

Et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping

Italieneren skal ha vært svært interessert i å punge ut store summer for å sikre seg Virgil van Dijk, Alexis Sánchez og Alex Sandro i januar. I stedet endte Van Dijk i Liverpool, Sánchez i Manchester United, og Sandro ble værende i Juventus.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

Chelseas januarhandel var mer beskjeden enn konkurrentenes: Emerson Palmieri, Ross Barkley og Olivier Giroud ble hentet for totalt 50 millioner pund.

Les mer: Firminos gladmelding til Liverpool-fansen

Nå uttrykker Conte frustrasjon over mangelen på stjernesigneringer. På spørsmål om en annen manager kunne gjort en bedre jobb med den nåværende Chelsea-troppen, som kun har vunnet to ganger på de ti siste kampene, svarer han:

– Jeg vet ikke. Etter det jeg har erfart, oppnår jeg best mulig resultater med spillerne jeg jobber med. Jeg mener jeg er den typen trener som gjør en 6/10-spiller til en 8/10-spiller, og en 8/10 til 10/10. Det er den typen trener jeg er.

Ekspert: – Lignet en 90 minutters begravelse for Conte-æraen

– Jobben min er å forbedre hver eneste spiller i alle aspekter. Det er jeg veldig god på. Men jeg er en katastrofe når det kommer til å overbevise klubben om å kjøpe spillere. Det er noe jeg kan forbedre meg veldig mye på, sier Conte ifølge The Guardian.

Se den ville krangelen mellom Conte og Mourinho:

Han antyder at andre Premier League-managere får langt større handlingskraft på overgangsmarkedet.

– Jeg må lære mye av de andre managerne når det kommer til dette. Jeg må snakke med de managerne som er veldig, veldig gode til å overbevise klubbene sine til å bruke penger på toppspillere. En måte kan være å slutte å forbedre spillerne jeg allerede har, sier en syrlig Conte.

Chelsea-sjefen har presset på seg etter en smått katastrofal start på 2018, med ligacup-exit og to stygge tap mot Bournemouth og Watford.

Vil du ha oddstips i videoform? Da bør du følge Tipster på Facebook.

I så måte fremstår mandagens hjemmekamp mot tabelljumbo West Bromwich som en fin mulighet til å slå tilbake mot kritikerne og heve selvtilliten i laget. WBA kommer fra to strake tap og har kun vunnet én av de siste 24 kampene sine i Premier League.

Vi anbefaler et spill på Chelsea-seier til 1,32 i odds. Kampen vises på TV 2 Sport Premium. Spillestopp er klokken 20.55.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball