Hovedinnhold

Ble pepet ut av egne da Barca vant «seriefinalen»: - Det ble et lite helvete

• Her er onsdagens oddstips

<p>OPP MED HAKA: Andres Gomes har måttet tåle tyn siden overgangen til Barcelona. Her byttes han inn for Andrés Iniesta, som på sin side er usikker til kampen mot Chelsea.</p>

OPP MED HAKA: Andres Gomes har måttet tåle tyn siden overgangen til Barcelona. Her byttes han inn for Andrés Iniesta, som på sin side er usikker til kampen mot Chelsea.

Foto: Albert Gea, Reuters
André Gomes (24) er blitt skyteskive for Barcelona-fansen, erkjenner formdupp og sliter med trivselen både på og utenfor banen.
Et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping

– Jeg føler meg ikke bra på banen, og jeg nyter ikke de tingene jeg egentlig liker å gjøre. De første seks månedene var ganske fine, men så snudde ting. Kanskje er det ikke helt riktig ord, men det ble et lite helvete fordi jeg begynte å føle mer på presset. Følelsen jeg har under kamp er ikke god.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

Det sier en åpenhjertig André Gomes til magasinet Panenka, gjengitt av blant andre AS

24-åringen kom fra Valencia i forkant av 2016/17-sesongen og kostet Barcelona 35 millioner euro. Avhengig av diverse bonuser kan summen stige til 55 millioner euro - eller omkring 525 millioner kroner.

Ting har imidlertid ikke gått på skinner for den portugisiske midtbanespilleren, som også måtte tåle å bli buet på av egne fans da Barcelona vant den lille seriefinalen mot Atlético for kort tid siden.

Les også: Guardiola med gladmelding

Fansens misnøye tærer på 24-åringen.

– Det har skjedd mer enn én gang at jeg ikke ønsket å forlate huset. Folk ser på deg, og man føler en skam når man går på gaten mens folk ser på deg, sier Gomes, og fortsetter:

– Vennene mine sier at jeg har tatt på håndbrekket, at jeg stenger meg inne og ikke tar ut frustrasjonen min. Og jeg er dårlig på å snakke med andre. Jeg bryr ikke andre med mitt, akkurat som jeg skammer meg, sier Gomes. 

Fått med deg? Carragher straffes etter spytting

VGs tips: Messi scorer

Onsdag kan Gomes imidlertid være med på en opptur. Barcelona tar imot Chelsea på Camp Nou, men med 1-1 fra Stamford Bridge er alt åpent om hvilket lag som tar seg videre til kvartfinalen i Champions League.

Før forrige oppgjør var Chelsea ett av få lag Lionel Messi ikke hadde scoret mot, men den statistikken gjorde han til skamme da. Siden har det blitt fire mål på tre ligakamper, der tre (!) av dem har kommet på frispark.

Vi tror brennhete Messi, som sto over forrige seriekamp på grunn av fødsel, fortsetter scoringsformen, og spiller akkurat det til 1,70 i odds. Kampen kan du se på Viasport 1 og spillstopp er 20.40.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball