Hovedinnhold

Kwarasey klar for amerikansk klubb

Forlater Strømsgodset til fordel for Portland Timbers

<p>USA NESTE STOPP: Adam Larsen Kwarasey forlater Strømsgodset og går til den amerikanske MLS-klubben Portland Timbers.</p><p/>

USA NESTE STOPP: Adam Larsen Kwarasey forlater Strømsgodset og går til den amerikanske MLS-klubben Portland Timbers.

Foto: Thor-Erik Claussen, VG

Adam Larsen Kwarasey (26) bytter ut Drammen med den amerikanske vestkysten. Keeperen er enig med MLS-klubben Portland Timbers.

Denne saken handler om:

Etter det VG erfarer har den mangeårige Strømsgodset-keeperen allerede skrevet under en lengre avtale med klubben til den tidligere Vålerenga-midtstopperen Pa-Modou Kah. I løpet av kort tid blir han presentert som Portland-spiller.

Portland Timbers holder til i staten Oregon, ikke så langt fra storbyen Seattle.

Selv ønsker en ferierende Adam Larsen Kwarasey ikke å kommentere VGs opplysninger. Men etter den siste hjemmekampen mot Molde i årets serie uttalte han at det var så godt som klart med en ny klubb.

Den klubben er altså Portland Timbers i den amerikanske proffligaen Major League Soccer (MLS). Keeperen - som sto i mål for Ghana under sommerens VM - valgte ikke å skrive ny kontrakt med Strømsgodset og går gratis til sin nye arbeidsgiver.

Portland Timbers mest kjente spiller er Liam Ridgewell med fortid i Aston Villa, Birmingham og West Bromwich Albion.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball