Hovedinnhold

- Celtic vil gi 20 mill. for jubilant Pedersen

BRENNHET: Marcus Pedersen skal være ønsket av den skotske storklubben Celtic. Foto: Roger Neumann, VG
BRENNHET: Marcus Pedersen skal være ønsket av den skotske storklubben Celtic. Foto: Roger Neumann, VG
(VG Nett) Den skotske storklubben Celtic skal være klare til å legge inn et bud på 20 millioner kroner for Strømsgodsets Marcus Pedersen (20 i dag).

Denne saken handler om:

Spill VM Manager


  • Konkurrer om fete premier, heder og ære under sommerens fotball-VM.
  • Kjøp spillere for 50 millioner kroner.
  • Konkurrer mot tusenvis av andre managere.
  • Lag ditt drømmelag her!


Det melder den britiske tabloidavisen The Sun.

Ifølge storavisen skal Pedersen, som fyller 20 år i dag, stå øverst på ønskelisten til kommende manager Neil Lennon. Klubben skal ha hatt en representant på tribunen da Strømsgodset slo Tromsø 2-1 lørdag.

I det oppgjøret var det Pedersen som skjøt frisparket som til slutt førte til 1-0. Keeper reddet 20-åringens skudd, men Øyvind Storflor var først på returen.

Lennon skal ha bedt klubbledelsen om å skaffe midler til å legge inn et bud. Det skal være på to millioner pund. Det tilsvarer 20 millioner kroner.

Frister med Europa

Celtic er ventet å få konkurranse fra flere klubber om 20-åringens tjeneste. Som VG Nett skrev lørdag hadde også West Bromwich, Anderlect, Fulham, Everton, Hannover, Blackburn, Nottingham Forest, Heerenveen og Groningen speidere på Marienlyst lørdag.

Ifølge The Sun, som omtaler Pedersen som Norges Wayne Rooney, håper Celtic at muligheten for Champions League-spill skal friste unggutten til å velge skotsk fotball.

Neil Lennon er selv i sluttforhandlinger med Celtic om å bli klubbens manager på permanent basis. Det er ventet at det blir klart i løpet av et par dager.

Celtic har fra før den tidligere Stabæk-spilleren Thomas Rogne i stallen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball