Hovedinnhold

Stabæks stjerneskudd til AIK

* Stabæk bekrefter salget

Bekkestua 20140718. Eliteserien fotball 2014: Stabæk - Brann. Stabæks Fredrik Brustad under eliteseriekampen mellom Stabæk og Brann på Nadderud stadion. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Bekkestua 20140718. Eliteserien fotball 2014: Stabæk - Brann. Stabæks Fredrik Brustad under eliteseriekampen mellom Stabæk og Brann på Nadderud stadion. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: Audun Braastad, NTB scanpix
Han har vært en av årets store kometer i Tippeligaen. Nå har Fredrik Brustad (25) skrevet kontrakt med svenske AIK.

Denne saken handler om:

Den lynraske spissen har scoret åtte seriemål for Stabæk, men er snart tapt for Bærum-klubben. Brustad – som er Bosman-spiller etter sesongen – har skrevet treårskontrakt med AIK fra 1. januar 2015.

- Dette er en klubb som har fulgt meg over lang tid. Det er en storklubb i Skandinavia som har store ambisjoner og en lidenskapelig supportergruppe. De har en klar plan for hvordan de vil bruke meg. Jeg gleder meg veldig til å flytte til Stockholm på nyåret, sier Brustad til VG.

Svenskene ønsket imidlertid å hente 25-åringen allerede nå, men på sine nettsider skriver Stabæk at Brustad i utgangspunktet blir i klubben ut sesongen.

- Jeg håper at klubbene klarer å komme til enighet nå. Hvis det ikke skjer, kommer jeg til å gi alt for Stabæk resten av sesongen, understreker Oslo-gutten.

- AIK ønsker å kjøpe ut Fredrik nå, så gjenstår det å se om klubbene kommer til enighet, sier FIFA-agent Morten Wivestad.

Stockholm-klubben er i øyeblikket på andreplass i Allsvenskan, seks poeng bak Åge Hareides Malmö. Fredrik Brustad spiller mest sannsynlig søndagens bortekamp mot Molde for Stabæk.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball