Hovedinnhold

Stabæk-spiller skadet lagkamerat i «spøk»: – Jeg er utrolig lei meg

• Omoijuanfo dro vekk stolen – Grossmann fikk hjernerystelse

<p/>
<p>STOLTRØBBEL: Ohi Omoijuanfo (innfelt) skulle utføre en «practical joke» på Cole Grossman. Det angrer han på i dag.</p>

STOLTRØBBEL: Ohi Omoijuanfo (innfelt) skulle utføre en «practical joke» på Cole Grossman. Det angrer han på i dag.

Foto: NTB Scanpix
Stabæk-spiller Ohi Omoijuanfo (22) legger seg flat og ber om tilgivelse etter at «spøken» hans endte med hjernerystelse og sykmelding for lagkameraten Cole Grossman (26).

Denne saken handler om:

– Jeg er utrolig lei meg. Dette var en dårlig spøk, jeg håper han kan tilgi meg en dag, sier Ohi Omoijuanfo til VG.

Bakgrunn:  Stabæk-spiller sykmeldt etter «spøk»

– Burde fullført hele spøken

Søndag skrev VG om den spesielle situasjonen som skjedde da Stabæk var på treningsleir på Malta for 11 dager siden. Da laget skulle ha videogjennomgang, skulle Grossman sette seg ned på en stol, men da han bøyde knærne hadde en lagkamerat dratt vekk stolen. Amerikaneren skadet hodet og er nå sykemeldt på ubestemt tid med hjernerystelse.

– Hva var det som skjedde, Ohi?

– Begge sto ved den ene stolen, jeg skulle tulle litt og si at dette var min stol og prøvde å dra den vekk fra Cole mens han sto med ryggen til. Jeg ombestemte meg og prøvde å sette den tilbake, men det skulle jeg ikke gjort, sier Omoijuanfo.

VG Sportens podcast: Dette er tidenes største Tippeliga-navn

– Jeg burde fullført hele spøken og ikke prøvd å dra stolen tilbake. Cole landet på gulvet og skallet hodet i stolen. Jeg tror ikke han hadde blitt så skadet hvis jeg ikke hadde satt stolen tilbake, for det var et tykt teppe på gulvet, forklarer mannen bak den mislykkede spøken.

– Lot han skjelle meg ut

– Jeg ble veldig, veldig, veldig sint. Og jeg måtte virkelig ta meg sammen for å ikke gjøre noe tilbake, sa Cole Grossman søndag.

– Jeg prøvde å si unnskyld med en gang. Jeg la meg langflat og lot han skjelle meg ut, forklarer angrepssspilleren, som meldte overgang fra Jerv i vinter.

Les også: Budsjettbrems hos toppklubbene

Mandag sier Grossman at han ikke har lyst til å snakke mer om ulykken som skjedde på treningsleiren.

– Det som skjer i Stabæk-garderoben må løses innad i klubben, ikke i media, sier amerikaneren.

Søndag la han ikke skjul på hvilke følelser han brant inne med:

– Jeg er skuffet, jeg er frustrert. Men først og fremst er jeg oppgitt over at noe sånt kan skje i en fotballklubb. Det skal ikke skje. Skader kan skje på banen, men ikke på denne måten. Jeg er overrasket, og jeg er veldig sint, sa Grossman, som spilte 28 av 30 kamper for bronselaget i fjor.

– Håper han kommer tilbake

I Stabæk-miljøet er man nå spent på Grossmans videre helse, og om han ønsker å spille videre for klubben. Kontrakten går ut etter årets sesong.

– Jeg har snakket med sportssjefen og treneren, vi har prøvd å legge dette bak oss. Men det virker ikke som Cole vil ta i mot unnskyldningene mine. Jeg håper han blir frisk og kommer tilbake, han er en god og viktig spiller for oss, sier Omoijuanfo.

– Du er ny på laget. Hvordan er det å starte i Stabæk på denne måten?

– Dette er ikke et inntrykk jeg vil at folk skal ha. Jeg går overens med de fleste. Jeg er en type som liker å skape litt god stemning, men denne gangen var det en dårlig spøk, svarer han.

Les også: Se oversikten over TV-kampene i Tippeligaen

– Cole Grossman er sykmeldt. Det kan jeg bekrefte. Han får medisinsk oppfølging, og han får bruke den tiden han trenger. Vi håper han blir frisk så fort som mulig, sa Stabæks sportssjef Inge André Olsen til VG søndag.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball