Hovedinnhold

Sokolowski vraket til Sogndal-kampen

<p>VRAKET: Etter å ha uttalt at han ville vurdere å bomme på åpent mål mot Sogndal, er Sokolowski nå utelatt i troppen mot Sogndal.<br/></p>

VRAKET: Etter å ha uttalt at han ville vurdere å bomme på åpent mål mot Sogndal, er Sokolowski nå utelatt i troppen mot Sogndal.

Foto: Audun Braastad, NTB scanpix
Etter sin flåsete kommentar etter forrige rundes kamp, er Tomasz Sokolowski (29) nå utelatt fra Stabæks tropp mot Sogndal.

Denne saken handler om:

Det bekrefter Stabæks mediesjef Hilde Håve overfor VG.

– Vrakingen skyldes en helhetsvurdering, der både det sportslige og alt som har skjedd tidligere i uken er tatt i betraktning, sier Håve til VG.

Hun referer til uttalelsen Sokolowski, som var uønsket i Brann tidligere i år, kom med etter kampen mot Haugesund, da det ble klart at Stabæk får en nøkkelrolle i forbindelse med hvilket lag som får den siste kvalikkampen.

For dersom Brann taper borte mot Haugesund og Sogndal slår Stabæk, vil Brann rykke rett ned mens Sogndal spiller play off om å være med i Tippeligaen 2015.

Også ved Brann-uavgjort, dersom Sogndal vinner med nok mål, vil Sogndal knipe den viktige 14.-plassen.

– Jeg kan plutselig stå på blank goal, dempe ballen og vurdere om jeg skal trille den over streken eller ikke, sa Sokolowski til VG da.

Den Brann-fiendtlige uttalelsen førte til at flere reagerte, blant andre VGs egen Jostein Overvik.

«Fullstendig unødvendig», blogget han mens Stabæk-sjef Inge André Olsen bekreftet at Sokolowski ble vurdert vraket i kjølvannet av uttalelsen.

Selv angret spilleren seg, beklaget seg og kalte kommentaren flåsete.

Nå er vrakingen likevel et faktum. Midtbanespilleren blir ikke å finne på banen når Stabæk i morgen gjester Sogndal. Han er igjen i Bærum mens resten av laget har startet på turen mot Vestlandet.

Stabæk-trener Bob Bradley har ikke uttalt seg om situasjonen i media, men i et intervju på klubbens hjemmeside erkjenner han viktigheten av morgendagens kamp.

– Vi vet hva denne kampen betyr i nedrykksstriden og vi har et ansvar. Det handler om å ville spille god fotball og å konkurrere hver gang man entrer banen i en Stabæk-drakt, sier han.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball