Hovedinnhold

Hvordan kunne du, Daniel?

Her brenner Nannskog alle sjansers mor!

KRISTIANSAND (VG Nett)(Start-Stabæk 2-2) Daniel Nannskog skulle bare bredside ballen i mål fra to meter, men et enormt tigersprang fra Kenneth Høie hindret scoring.

Denne saken handler om:

Den gedigne målsjansen kom etter 54 minutter, og dersom Nannskog hadde scoret ville han doblet Stabæks ledelse til 2-0.

VG Live fulgte dramaet på Sør Arena direkte her!

- Jeg setter den der ni av ti ganger. Jeg prøver å safe ved å bare bredside, men jeg burde kanskje vinklet foten litt annerledes. Det var en god redning, men jeg skal absolutt score på den der, sier Nannskog til VG Nett etter uavgjortkampen i Kristiansand.

LES OGSÅ:Enorm sluttspurt sikret Start uavgjort!

Skylder ikke på Daniel

Stabæk-trener Jan Jønsson ville ikke skylde på superspissen sin etter kjempebommen i Kristiansand. Han valgte i stedet å rose Kenneth Høie.

JUBLET FOR TIDLIG: Daniel Nannskog rekker hånda i været etter at han la opp til 2-0-målet, men Start kom tilbake. Foto: Scanpix
JUBLET FOR TIDLIG: Daniel Nannskog rekker hånda i været etter at han la opp til 2-0-målet, men Start kom tilbake. Foto: Scanpix

- Sjansen er jo stor og Daniel bør score der, men husk på at det er en meget god redning også. Veldig god, sier Jønsson til VG Nett.

VG Nett-leser:
Helt utrolig at Nannskog ikke scorer der...
Diskutér Nannskogs kjempemiss og 2-2-matchen her!

Og Start-keeper Kenneth Høie gjorde utvilsomt en av sine beste redninger i karrieren, men målvakten selv klarte ikke å rangere redningen etter kampslutt.

- Det er nok en av mine bedre redninger ja, men det er ren refleks. Jeg ser at innlegget kommer og kaster meg egentlig bare i ren refleks, forklarer Høie.

Så det er tilfeldig at du redder den?

- Nei, jeg vil ikke si at det er tilfeldig, men slike redninger skjer på ren refleks, sier Høie.

Hva tenker du om landslagsuttaket kommende tirsdag?

- Jeg har ikke tenkt så mye på det, det får andre vurdere. Jeg synes imidlertid at jeg har hatt en god sesong, men om det holder vet jeg ikke.

Midtstopper Jesper Mathisen er av en annen oppfatning.

- Jeg tror ikke de (landslagsledelsen) liker folk med langt hår. Nå må de få øynene opp for Kenneth. Han har vært god i hele år, sier Mathisen.

(saken fortsetter under bildet)

MÅ PÅ LANDSLAGET: Jesper Mathisen mener lagkamerat Kenneth Høie må få sjansen hos Drillo. Foto: Scanpix
MÅ PÅ LANDSLAGET: Jesper Mathisen mener lagkamerat Kenneth Høie må få sjansen hos Drillo. Foto: Scanpix


Start gir seg aldri

Sør Arena har denne sesongen vist seg å være en meget vanskelig bane å besøke. Også i kveld kjempet Start til seg ett viktig poeng på hjemmebane etter å ha hentet opp Stabæks tomålsledelse med to scoringer kun minutter før full tid.

Sjekk alle høydepunktene dramaet her!

Bare serieleder Rosenborg har fått med seg tre poeng fra Kristiansand, og den gangen skjedde det på heldig vis.

- Det er veldig viktig at vi nok en gang viser at vi kjemper til fløyta går. Spillerne har vært meget gode på det i år, konstaterer Tørum overfor VG Nett.

- Hva er årsaken til det da?

- I dag skyldes det hvert fall at vi ikke henger med defensivt når Stabæk skrur opp farten, mens vi er gode nok offensivt til å komme tilbake. Vi har mye trøkk i beina, sier Tørum.

Bernt Hulsker tror Start hadde vunnet kampen om den hadde vært noen minutter ekstra.

- Da vi fikk 2-2 følte vi at vi også kunne få 3-2 og dermed gikk vi for det. Hadde kampen vart fem minutter til tror jeg vi hadde fått seiersmålet, sier Hulsker.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball