Hovedinnhold

Haidar valgte Stabæk - droppet England

BYTTER BEITE: Adnan Haidar (t.h.) har skrevet under en avtale med Stabæk. Her er han i spill for Vålerenga mot Dirk Kuyt og Liverpool Foto: Scanpix
BYTTER BEITE: Adnan Haidar (t.h.) har skrevet under en avtale med Stabæk. Her er han i spill for Vålerenga mot Dirk Kuyt og Liverpool Foto: Scanpix
(VG Nett) Tidligere Vålerenga-spiller Adnan Haidar (22) er klar for Stabæk.

Denne saken handler om:

Adnan Haidar debuterte for Vålerenga for fire år siden, men til tross for et stort talent, har 22-åringen aldri fått noe ordenlig gjennombrudd på østkanten. Kun to seriekamper fra start, og 16 totalt, ble det i løpet av midtbanespillerens fire år under Martin Andresens ledelse.

Etter fjorårssesongen var Mortensrud-gutten Bosman-spiller, men mandag kveld ble han enig med ny klubb.

- Han er klar for Stabæk, og stiller på tirsdagens trening, bekrefter spillerens agent, Stig Lillejord, overfor VG Nett.

Ønsket av flere

Partene har vært i forhandlinger siden forrige uke, og kom til enighet med bæringene mandag. Det er en spiller som sportsdirektør Inge André Olsen har ønsket seg lenge.

- En meget interessant spiller som vi gjerne vil ha, sa Olsen da VG Nett pratet med ham i forrige uke.

Mandag fikk Stabæks sportslige, administrative leder altså viljen sin, til tross for at Haidar var ønsket av flere norske klubber - i tillegg til at han var invitert tilbake til et nytt prøvespill for det engelske Championship-laget Burnley.

- Men vi følte at Stabæk var et riktig steg videre for ham. Her vil han få tillit på øverste nivå, og for mulighet til å utvikle seg mye. I norsk sammenheng er han fortsatt en ung spiller, og jeg gleder meg til at han skal få vist seg frem, sier Lillejord.

Haidar er en anvendelig spiller, som kan spille både sentralt på midtbanen, som indreløper og på siden.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball