Hovedinnhold

Rustent Real slet mot Shamrock

SLET: Cristiano Ronaldo og Real Madrid vant såvidt over lille Shamrock Rovers mandag kveld. Foto: AP
SLET: Cristiano Ronaldo og Real Madrid vant såvidt over lille Shamrock Rovers mandag kveld. Foto: AP
(VG Nett) Real Madrid har kjøpt spillere for enorme summer i sommer. Mot irske Shamrock Rovers imponerte de ikke.

Denne saken handler om:

Cristiano Ronaldo spilte fra start for første gang etter å ha blitt kjøpt fra Manchester United for 800 millioner kroner.

Portugiseren forsøkte seg med et par avslutninger på frispark uten å lykkes, og fikk ikke utrettet stort før han ble byttet ut i paisen.

Men det var ikke bare Ronaldo det gikk tungt for. Real Madrid klarte ikke å skapte noe særlig før Karim Benzema, kjøpt fra Lyon, sørget for kampens eneste mål fire minutter før full tid.

Uansett var oppgjøret foran drøyt 10.000 tilskuere en grei treningsøkt for stjernegalleriet som byttet ut åtte av 11 spillere i pausen.

Det er ikke seriestart i Spania før i midten av september og frem til da har trener Manuel Pellegrini god tid til å samkjøre stjernegalleriet.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball