Hovedinnhold

Ronaldo presenteres foran 80 000 mennesker

Får nytt nummer på drakta i Real

(VG Nett) I kveld blir Cristiano Ronaldo (24) presentert foran et fullsatt Santiago Bernabeu.

Denne saken handler om:

Ifølge sportsavisen Marca betyr det at 80 000 mennesker vil være til stede når sirkus Ronaldo starter i Madrid kl. 21 mandag kveld. Det vil i så fall være om lag 30 000 flere enn de som tok imot storsigneringen Kaká samme sted tidligere i sommer.

VGD:Ronaldos presentasjonstråd.DISKUTÉR SAKEN HER!

Cristiano Ronaldo vil trolig bli mottatt som en fotballkonge i den spanske hovedstaden. Bare én spiller har blitt tatt i mot av en tilsvarende folkemengde: Diego Maradona ble hyllet av rundt 80 000 mennesker i Napoli for 25 år og én dag siden.

Sportsavisen AS mener stemningen på Santiago Bernabeu kommer til å bli like elektrisk som når Real Madrid får besøk av erkervialen Barcelona.

VGTV:Følg begivenheten i Madrid direkte her!

Les også:Ronaldo skryter av å være verdens dyreste

Det er ventet at Cristiano Ronaldo vil få draktnummer ni i Real Madrid. Det betyr at nummer syv-trøya fra tiden i Manchester United er historie.

Nummerbyttet vil sikkert også bidra til at Ronaldo kommer til å kjøre enda hardere på sin private markedsføring. Superstjernen skal allerede ha registrert «CR9» som et varemerke i hjemlandet.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball