Hovedinnhold

Real Madrid seriestartet med uavgjort

STJERNESMELL: Cristiano Ronaldo og Real Madrid fikk ikke med seg full pott i serieåpningen. Foto: Sergio Perez, Reuters
STJERNESMELL: Cristiano Ronaldo og Real Madrid fikk ikke med seg full pott i serieåpningen. Foto: Sergio Perez, Reuters
Gonzalo Higuaín ga Real Madrid en tidlig ledelse, men det ble bare 1-1 hjemme mot Valencia i den spanske serieåpningen søndag.

Denne saken handler om:

Det ble dermed ingen optimal seriestart for tittelholderen, som satte flere rekorder forrige sesong. Det sto ikke på sjansene, men Valencia forsvarte seg godt og holdt unna for Cristiano Ronaldo og co.

Real Madrid gikk som ventet raskt ut av startblokkene på Santiago Bernabéu. Higuaín ordnet 1-0 allerede etter ti minutter da han satte en retur fra keeper Diego Alves i nettaket.

Valencia var tydelig preget av hjemmelagets intensitet, men gjestene jobbet seg gradvis inn i kampen. Tre minutter før pause kom også utligningen. Etter et frispark av Alberto Costa, ruvet Jonas i luften og stanget inn 1-1 i et tomt mål. Iker Casillas prøvde å ta ballen i feltet, men mislyktes totalt.

Tidlig i annen omgang hadde Ángel di María muligheten til å gjøre 2-1 for vertene, men han slet med å få kontroll på ballen og skjøt til side for mål. Higuaín fikk stolpetreff etter 64 minutters spill.

I sluttminuttene var det bare sterkt keeperspill av Alves som hindret José Callejón fra å bli matchvinner.

I Bilbao var det målfest da Betis fikk med seg 5-3-seier hjem til Sevilla. Athletic Bilbao hentet opp gjestenes tremålsledelse til 3-3, men Alejandro Pozuelo og Jorge Molina sørget for borteseier med mål i kampens siste ti minutter.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball