Hovedinnhold

Pepe reddet dagen da Ronaldo sviktet

(Espanyol - Real Madrid 0-1) Real Madrids offensive stjernegalleri sto for et sjansesløseri av de helt sjeldne borte mot Espanyol, men en midtstopper reddet dagen.

Denne saken handler om:

Det spanske hovedstadslaget har investerst milliarder i offensiv slagkraft, men søndag var det ingenting som ville seg for hverken Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Karim Benzema eller Angel Di Maria.

Førstnevnte hadde allerede rukket å runde 20 seriemål før halvspilt sesong, og er en av fotballverdenens mest fryktede angripere, men ble drevet til vanvidd av en storspillende Kiko Casilla i Espanyol-målet.

11 forsøk, hvorav fem mellom stengene, men null mål er høyst uvant kost for toppscoreren i spansk toppdivisjon.

SPORTSBLOGGEN:  Bare bom for Ronaldo

Tett i toppen

En stund så det ut til at Carlo Ancelottis menn ikke skulle ta vare på muligheten til å melde seg på igjen i gullstriden etter at gårsdagens toppoppgjør mellom Atlético Madrid og Barcelona ikke fikk noen vinner.

Heldigvis for gjestene visste Pepe hvor målet sto da han umarkert fikk gå opp og stange inn Luka Modric' presise frisparkservering ti minutter ut i annen omgang.

Dermed krøp Real Madrid innpå tetduoen, og bare tre poeng skiller nå de tre øverste lagene i La Liga. Det er den minste avstanden mellom én, to og tre etter 19 serierunder på syv år.

Mer å juble for?

Cristiano Ronaldo viste likevel få tegn til glede etter kampslutt, tydelig frustrert over egen innsats, men kan håpe at han får noe å glede seg over under morgendagens FIFA-galla i Zürich.

Da vil portugiseren endelig får svar på om flertallet av landslagstrenere, landslagskapteiner og utvalgte sportsjournalister har stemt ham frem som årets spiller i verden i 2013.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball