Hovedinnhold

Ødegaard taus om Madrid-besøket - tilbake i Norge

RYGGE/OSLO (VG) Martin Ødegaard (16) landet på Rygge flyplass kl. 19.35 torsdag kveld, men ville ikke si noe om todagersbesøket i Real Madrid.

Denne saken handler om:

Noen få minutter etter at det lille flyet hadde landet kom Ødegaard ut i ankomsthallen sammen med pappa Hans Erik Ødegaard og agent Tore Pedersen.

Martin Ødegaard

– Jeg ønsker ikke å kommentere noe som helst, svarte Ødegaard på spørsmål fra VG om han kunne si noe om oppholdet i Madrid.

Han trykket ivrig på mobiltelefonen og hastet ut i en bil sammen med faren og agenten.

16-åringen skal ha prøve i treningslære sammen medklassekameratene på fotballinja på Drammen videregående skole i morgen. Etter å ha trentsammen med Cristiano Ronaldo & co i dag, så bør det norske stortalentet være brukbart forberedt til prøven.

Mye tyder på at Real Madrid er klubben som ligger best an i kampen om å sikre seg Ødegaard. Etter en fantastisk debutsesong i Tippeligaen for Strømsgodset har «hele fotball-Europa» ligget langflate etter den kreative midtbanespilleren.

PRIVATFLY: Dette er flyet som fraktet Martin Ødegaard fra Madrid til Rygge i kveld.
PRIVATFLY: Dette er flyet som fraktet Martin Ødegaard fra Madrid til Rygge i kveld. Foto: Knut Arne Hansen, VG

Så Real live onsdag kveld

Martin Ødegaard satt på tribunen da Real Madrid tapte 0-2 i bortekampen mot Atletico Madrid i den spanske cupen i går. 

Da var det møtt frem et stort norsk pressekorps, men 16-åringen ønsket ikke å snakke med noen og forlot stadion delvis skjult med en hette.

Fotballtalentet har de siste månedene vært på flere opphold hos noen av de største klubbene i Europa. I tur og orden har han besøkt Liverpool, angivelig Arsenal, Barcelona og Bayern Mücnhen. I romjulen tok han turen til Manchester.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball