Hovedinnhold

Messi strålte i storseier for Barcelona

Rayo Vallecano ble lørdag kveld brukt som statister da de besøkte Barcelona i spansk 1. divisjon. Serielederne vartet opp med festfotball og vant 6-0.

Denne saken handler om:

Lionel Messi, Neymar og resten av Barcelona skal snart i gang med et tøft sluttspill i mesterligaen. Det var derfor trolig svært gledelig for trener Gerardo Martino å se at stjernene er i form lørdag.

- Dette er sannsynligvis den beste kampen vi har spilt denne sesongen på grunn av intensiteten vi holdt. Vi presset godt og var gode på pasningsspillet, oppsummerte Martino.

Messi sørget for to scoringer, én i hver omgang, før han ble byttet ut etter 70 minutter. De øvrige scoringen var det Adriano, Alexis Sánchez, Pedro og Neymar som sørget for.

Barcelona beholder dermed serieledelsen i spansk 1. divisjon, til tross for at også Atlético Madrid vant med solide sifre lørdag.

Raul Garcia og Diego Costa ga Atlético 2-0 i løpet av kampens første fire minutter mot Valladolid. Diego Godín punkterte kampen med 3-0 i annen omgang.

Storlagene går begge opp på 60 poeng etter 24 spilte serierunder, men Barcelona er foran på målforskjell. Real Madrid har også muligheten til å komme seg opp på samme poengsum, men da må de beseire Getafe i søndagens byderby.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball