Hovedinnhold

Karadas ferdig i Sogndal

BRANN-AKTUELL? Azar Karadas utelukker ikke en retur til gamleklubben etter at han nå er ferdig i Sogndal. Foto: Scanpix
BRANN-AKTUELL? Azar Karadas utelukker ikke en retur til gamleklubben etter at han nå er ferdig i Sogndal. Foto: Scanpix
Azar Karadas (31) har mange år igjen som fotballspiller, men vil ikke fortsette i Sogndal. Det er både spilleren og klubben enige om.

Denne saken handler om:

- Vi har ingen plan for Azar i 2013. Han var her på en tidsavgrenset avtale, og ser nok etter andre muligheter for neste sesong, sier sportslig leder i Sogndal, Håvard Flo til Sogn Avis.

Karadas ble skadd under høstsesongen, men fikk med seg sju kamper i den hvite drakten. Han har tidligere vært innom blant andre Brann, Rosenborg, portugisiske Benfica og engelske Portsmouth. Han er klar over situasjonen og vil ta en avgjørelse sammen med familien.

- Det er ikke bare, bare å takke ja til tilbud fra Saudi-Arabia og Tyrkia når du har kone og barn. Skal jeg si ja til utlandet, må det være noe spesielt, sier Karadas til Bergens Tidende.

Karadas har hatt to opphold i Bergen og Brann, og han er ikke fremmed for at det også kan bli et tredje opphold der.

- Jeg har et godt forhold til Brann og snakker ofte med dem. Ingen dører er stengt, sier han.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball