Hovedinnhold

Rogne bøtelegges for kontrakt-snakk

VIL BLI: Thomas Rogne ønsker å bli i Celtic og er ønsket av sjefen. Her er han i duell med Helsingborg-innleide Nikola Djurdjic i Champions League-kvalifiseringen tidligere i høst. Foto: Bjorn Lindren, Afp
VIL BLI: Thomas Rogne ønsker å bli i Celtic og er ønsket av sjefen. Her er han i duell med Helsingborg-innleide Nikola Djurdjic i Champions League-kvalifiseringen tidligere i høst. Foto: Bjorn Lindren, Afp
(VG Nett) Celtic har valgt å gi Thomas Rogne (22) en bot for å ha snakket om kontraktssituasjonen mens han var på landslagsoppdrag.

Denne saken handler om:

Midtstopperen spilte for Norge mot Belgia (3-1) og England (0-1), og var en viktig brikke på laget som sikret norsk play off til EM i Israel neste sommer.

Nå venter Frankrike i en knalltøff dobbeltkamp.

Men selv om den skotske storklubben trolig var fornøyd med det 22-åringen viste på banen, er det én ting manager Neil Lennon ikke liker.

På spørsmål fra VG uttalte Rogne at han opplever det frustrerende at de har vært i forhandlinger uten å komme til enighet.

- Dette handler om økonomi. Jeg har spilt fast når jeg har vært frisk, og føler at jeg skal lønnes som andre spillere i den kategorien, men Celtics tilbud har vært mye dårligere, sa Rogne til VG sjette september.

- Jeg krever ikke for mye, men lønnen skal gjenspeile min verdi, tilføyde 22-åringen.

Lennon skal ifølge en rekke britiske medier, som velrennomerte Telegraph, ha snakket med Rogne.

- Ja, det har jeg. Han hevder han ble feilsitert og at han ikke skjønner hva oppstyret handlet om, sier Celtic-sjefen, og legger til:

- Han og rådgiverne hans er i forhandlinger i øyeblikket, og han ønsker å bli, men han kommer til å få en bot fordi vi ikke ønsker at spillerne skal snakke om klubb og forhandlinger når de er borte på landslagsoppdrag. Det kan hende han ikke var klar over det, men han er det nå. Jeg vil ha ham her, absolutt, og som jeg sier: Vi snakker sammen nå.

Blir ikke Rogne enig med Celtic om en ny kontrakt før nyttår, kan han skrive under for en annen klubb 1. januer - og gå gratis til sommeren.

Celtic gjester St. Johnstone lørdag. Du kan få scoringsvarsel fra den kampen her.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball