Hovedinnhold

Skarsfjord leder Brann ut sesongen

Rune Skarsfjord blir hovedtrener i sportsklubben Brann ut 2010-sesongen.

Denne saken handler om:

FORTSETTER: Rune Skarsfjord leder Brann ut sesongen. Foto: Scanpix
FORTSETTER: Rune Skarsfjord leder Brann ut sesongen. Foto: Scanpix

Han rykket opp som ansvarlig trener etter at Steinar Nilsen avsluttet sitt arbeidsforhold med rødtrøyene 22. mai. Nå gjøres ordningen permanent ut sesongen.

- Både i tiden under Steinar Nilsen - og ikke minst de ukene han har vært hovedtrener - har Rune gjort en meget god jobb for oss, sier daglig leder Lars Moldestad til brann.no.

Ifølge Moldestad er Skarsfjord også aktuell kandidat til å trene Brann neste sesong. Flere ulike kandidater er blitt vurdert, men bergenserne har bestemt seg for å la Skarsfjord ha ansvaret ut 2010.

Han får med seg Patrik Hansson (assistent) og keepertrener Dan Riisnes, mens Robert Hauge skal jobbe med analyse og Gregor Monsen med fysisk trening.

- Nå er det på med arbeidshanskene. Vi har mange tøffe kamper foran oss og må jobbe hardt for å lykkes. Men jeg føler en enorm entusiasme både i spillergruppen og ute blant bergenserne, og ser fram til å ta fatt på en fantastisk spennende utfordring, sier Skarsfjord til brann.no.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball